Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Que no pari la festa (2-0)

El Nàstic tanca Santa Tecla amb una nova exhibició davant de gairebé 7000 aficionats

David Concha lluitant una pilota en una acció del partit David Concha lluitant una pilota en una acció del partit NÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Abel Casanovas
Dilluns, 25 Setembre 2023 13:12

El Nàstic de Tarragona manté el lideratge una jornada més. Els soldats de Dani Vidal han defensat aquest honor amb solvència i sacrifici, després de vèncer per 2 a 0 al Centre d’Esports Sabadell en el partit corresponent a la cinquena jornada del Grup I de Primera Federació.

L’onze inicial, acompanyat per la Cucafera Petita i rebuts amb una pancarta on resava “La Tecla de la Victòria” a càrrec del grup d’animació Orgull Grana, presentava alguna novetat respecte al que va arrencar els tres punts de Terol. Marc Fernández recuperava la titularitat en detriment de Jaume Jardí i Oscar Sanz mantenia el seu lloc a la sala de màquines deixant Marc Montalvo a la banca.

El Nàstic tenia clar el guió a seguir, jugant de local, la premissa de ser dominador de l’esfèric i recuperar amb una gran pressió rere pèrdua són conceptes que Vidal ha gravat amb foc als seus jugadors.

Així i tot, les ocasions més clares les posava un Sabadell replegat amb defensa de 5, que sempre que aconseguia desplegar-se acabava amb tir a porta. Als 20’ de joc, Alberto Varo ha estat molt atent al primer pal per tapar un xut de Cristian Herrera. Després va ser Baselga enviava un xut a fora i Pau Resta guanyava per dalt un servei de cantonada que atrapava amb seguretat l’Àliga de la Canonja.

El Nàstic, però, se sentia còmode amb el domini de l’esfèric i les transicions que llençaven els extrems Andy i David Concha, de nou a un nivell superlatiu. En una d’aquestes, Marc Fernández ha pogut obrir la llauna després de finalitzar una acció que la defensa arlequinada ha enviat a córner.

Jaume Jardí, entrada i gol

Al minut 55’, Jaume Jardí entrava per aportar cames fresques i velocitat extra per pressionar la sortida de pilota del Sabadell. En una exhibició d’esforç i perseverança, l’extrem reusenc va provocar l’error entre Ortolà i el seu defensor per robar la pilota i marcar a plaer (1-0). Deliri absolut del Nou Estadi Costa Daurada, traslladant l’ambient festiu de Santa Tecla a les grades corejant l’Amparito Roca i altres cançons populars.

El Nàstic, alleujat per anar davant del marcador, ha continuat dominant el partit i buscant, per primera vegada aquesta temporada, marcar el segon gol del matx. Després de provocar una falta, el mateix Andy l’ha servit amb una subtilesa espectacular que ha sorprès tothom, fins i tot a Ortolà, que ha vist com la pilota se li colava al fons de la xarxa (2-0). Primer gol de l’alacantí amb la samarreta grana que servia per posar distància i assegurar el liderat una setmana més.

Els arlequinats, pràcticament inoperants durant el segon temps, ha intentat buscar a contrarellotge un gol que els posés dins del partit. Fruit dels espais que deixaven a la rereguarda, Marc Álvarez ha llançat una contra que Monroy ha tallat amb una entrada agressiva, rebent la vermella directa.

El Nàstic deixava córrer els minuts amb passades que eren celebrades amb “Olés” des del públic, que fins i tot ha realitzat onades.

Ambient festiu i il·lusionant que posa punt final a Santa Tecla que fa somniar als aficionats amb cotes més altes, però com assegura Dani Vidal, “peus a terra”.

Amb aquest resultat el Nàstic s’aferra a la primera plaça amb 13 punts de 15 possibles. El pròxim partit serà dissabte 30 de setembre a les 19 h a l’Anxo Carro de Lugo.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: