Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Seguici Popular de Santa Tecla arriba al Nou Estadi Costa Daurada

La Cucafera Petita i els Nanos del Nàstic seran presents aquest diumenge a la prèvia i la mitja part del Nàstic – CE Sabadell

Els Nanos del Nàstic saludant al públic de la plaça de la Font Els Nanos del Nàstic saludant al públic de la plaça de la Font NÀSTIC DE TARRAGONA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 22 Setembre 2023 18:39

Representants del Seguici Popular arribaran al Nou Estadi Costa Daurada aquest diumenge 24 de setembre. L’últim dia de festa major, marcat pels pilars caminant i el correfoc, comptarà amb el partit que enfrontarà al Nàstic amb el Centre d’Esports Sabadell, on els grana opten a liderar la taula una setmana més.

La Cucafera Petita i els Nanos Mingo i Rosona faran acte de presencia a l’estadi per apropar l’ambient festiu als assistents al matx. A més, també tindrà lloc la tradicional Truitada Popular a les 18 h, hora i mitja abans que comenci a rodar la pilota.

Prèvia del partit

Abans d’arrencar l’enfrontament davant el CE Sabadell, a les 19.30 h, la Cucafera Petita i els Nanos Nous, amb el Mingo i la Rosona, estaran pels voltants del Nou Estadi Costa Daurada fent caliu en la Truitada Popular, que arrencarà a partir de les 18 hores. La Cucafera Petita trepitjarà la gespa per estar present a la foto amb l’11 titular amb els nastiquers més petits.

Descans

Durant la mitja part del partit, el Mingo i la Rosona saltaran a la gespa per saludar al públic i donar la volta pel terreny de joc.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: