Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'atleta invident Gerard Descarrega i l'alpinista Òscar Cadiach coronen el cim del Chachani (Perú)

Després d'assolir el seu primer 6000 formant equip, Descarrega i Cadiach viatgen a Bolívia per pujar a la muntanya més alta d'aquest país

El trio Descarrega, Cadiach i López, després d'assolir el cim del Chachani (Perú) en el marc del projecte 'Cumbres a ciegas' El trio Descarrega, Cadiach i López, després d'assolir el cim del Chachani (Perú) en el marc del projecte 'Cumbres a ciegas' XISCO LÓPEZ
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Agost 2023 23:09

Aquest dissabte, 19 d'agost, l'atleta invident campió mundial, el selvatà Gerard Descarrega, i l'alpinista tarragoní, Òscar Cadiach, van assolir el cim del Chachani (6057m), al Perú, el seu primer 6000 formant equip juntament amb el també atleta Xisco López, que els acompanya sempre per filmar les expedicions del projecte 'Cumbres a ciegas', una iniciativa que pretén demostrar fins on poden arribar les limitacions d’una persona que ha perdut el sentit de la vista.

Coronar el Chachani era la primera meta per aclimatar-se i seguir cap al cim del Nevado de Huascarán (6768m), la muntanya més alta del Perú. L'equip ha hagut de canviar de plans sobre la marxa en saber que està impracticable per aconseguir el seu objectiu inicial. Amb la gran dosi de resiliència, motivació, energia positiva i il·lusió que caracteritza el trio Descarrega, Cadiach i López, l'aventura d'aquest estiu no podia acabar d'aquesta manera, calia continuar avançant en el projecte 'Cumbres a ciegas', amb la qual cosa han cercat una alternativa. El nou repte és viatjar a Bolívia per escalar, els propers dies, el volcà Sajama de 6542m, el cim més alt d'aquest país.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: