Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant obre la inscripció a les activitats esportives d'estiu

Van adreçades als infants i joves i estan programades del 4 de juliol al 2 de setembre

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 05 Juny 2022 12:47

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat per aquest estiu una àmplia oferta d’activitats per a infants i joves, "amb l’objectiu de facilitar, un any més, la conciliació de la vida laboral i familiar durant les vacances escolars i de proporcionar als i les participants una experiència lúdica i educativa, basada en la pràctica d’esport", segons ha explicat la regidor d'Esports, Diego Garcia.

Del 4 de juliol al 2 de setembre

Entre les propostes previstes del 4 de juliol al 2 de setembre, a uns preus molt assequibles, hi ha les "activitats multiesports" en horari de matí (de 9 a 13.30 h), per als infants de P3, P4 i P5, que consistiran en activitats d’iniciació esportiva, jocs i dinàmiques de grup, piscina, platja i tallers; i per als nens més grans i joves (de les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil i cadet), que inclouran diversos tipus d’activitats, com ara caiacs, pales, senderisme, snorkel, BTT, escalada, vela, jocs tradicionals, voleibol, bàsquet, pàdel, tennis, natació, atletisme, hoquei herba, beisbol, korfball, tennis taula, etc.

L’Àrea d’Esports també ha programat dos campus esportius a Vandellòs (de 9 a 17 h) per a les categories prebenjamí, benjamí, aleví i infantil: un de futbol sala, del 8 al 12 de juliol, amb la col·laboració del CFS Vandellòs; i un altre d’handbol, de l’11 al 15 de juliol.

A més, aquest estiu es posaran a l’abast, com és habitual, cursos de natació per a totes les edats tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant del 4 de juliol al 2 de setembre; i cursos de raqueta: de tennis i pàdel, a l’Hospitalet de l’Infant, del 4 al 29 de juliol; i de pàdel a Vandellòs, de l’1 al 5 d’agost, per a infants i per a persones adultes.

D’altra banda, per tal d’ajudar les famílies en aquest període lectiu, a més, es brindarà el servei d’acollida (de 8 a 9 h) i de menjador.

Les preinscripcions

Les preinscripcions es poden fer fins el 12 de juny per Internet, a través de la pàgina web municipal. Les inscripcions romandran obertes el mes de juliol sempre que hi hagi places disponibles. Més informació i preus aquí.

Accés al formulari de preinscripció a les activitats esportives de matí

Accés al formulari de preinscripció de natació, tennis i pàdel

Accés al formulari de preinscripció als campus esportius

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: