Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un gol de Compagno en l'últim sospir força el tercer partit de quarts del Reus davant del Lleida (1-2)

El gol del jugador italià marcat en l'últim segon de la pròrroga permetrà al Reus decidir a casa el passi a les semifinals del play-off de la lliga

Imatge d'arxiu del primer partit de quarts de final de lliga disputat la setmana passada entre Reus Deportiu Virginias i Finques Prats Lleida Imatge d'arxiu del primer partit de quarts de final de lliga disputat la setmana passada entre Reus Deportiu Virginias i Finques Prats Lleida REUS DEPORTIU
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 21 Mai 2022 18:42

Calor insoportable la que s'ha viscut aquesta tarda al Pavelló Muncipal Onze de Setembre de Lleida en el segon partit de l'eliminatòria dels quarts de final de la Parlem OK Lliga. Després de caure en el primer partit a casa, el Reus Deportiu Virginias estava obligat a guanyar a Lleida si volia forçar un tercer encontre. El partit ha acabat amb empat (1-1) i s'ha hagut d'anar a la pròrroga. Quan tothom estava convençut que el partit es decidiria als penals, Compagno ha marcat el gol de la victòria en l'últim segon (1-2), que permetrà jugar-se el passi a semifinals en el tercer i decissiu partit, el proper 23 de maig, a Reus.

El Reus s'avança amb un gol matiner

Cesco Compagno avançava el Reus Deportiu amb un gol matiner, quan només s'havien disputat 58 segons de joc (0-1). El jugador italià ha sorprès Martí Serra amb un potent tir exterior. 

El Reus hauria pogut incrementar el seu avantatge quan, al minut 4, ha disposat d'un penal a favor, que no ha pogut transformar David Gelmà. Al minut 7, s'ha produït un penal favorable al Lleida, però Andreu Tomàs tampoc ha pogut batre a Càndid Ballart.

Folguera empata pel Lleida

El Lleida ho intentava, però l'encert de Ballart ha evitat el gol en més d'una ocasió. No ha estat fins al minut 21, quan Sergi Folguera ha aprofitat un mal rebuig de la defensa roig-i-negra per anotar el gol de l'empat amb un llançament creuat (1-1).

Abans d'anar als vestidors, Sergi Aragonès, per part del Reus Deportiu, i Jepi Selva, del Lleida Esportiu, han disposat d'oportunitats per marcar, però els porters Serra i Ballart ho han impedit amb brillants intervencions.

Ja, a la segona part, els primers minuts s'han caracteritzat pel respecte entre ambdós equips, que sabien que s'hi jugaven molt. El joc s'ha animat, al minut 39, quan l'àrbitre ha anul·lat un gol a Bruno Di Benedetto per considerar que el jugador francès del Lleida havia aixecat la bola amb l'estic de forma incorrecta. 

Al minut 46, el Reus Deportiu arriba a la seva desena falta acumulativa, però Jepi Selva no ha pogut batre amb la directa a Càndid Ballart, sens dubte, el millor jugador el partit. Abans d'acabar el segon temps, Selva ha gaudit de dues ocasions de gol i, novament, Ballart s'ha mostrat providencial. Amb l'empat s'arribava al final del temps reglamentari i el partit ha anat a la pròrroga.

Compagno salva el Reus i força el tercer partit

El temps de pròrroga ha continuat la mateixa dinàmica del segon temps, amb arribades per part dels dos equips, però amb poca efectivitat davant de porta. I quan semblava que el partit es decidiria en la tanda de penals, ha tornat a aparèixer Compagno, que ha culminat un contraatac en l'últim segon de partit (1-2). El gol del jugador italià ha forçat el tercer i definitiu partit de quarts de finals, que es disputarà el proper dimarts 24 de maig al Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: