Repartiment de punts entre l'Ascó i La Pobla en el derbi provincial de Tercera (0-0)

L'empat assegura la permanència matemàtica del CF Pobla de Mafumet, mentre que l'Ascó certifica el descens, a dues jornades del final del campionat

Imatge del partit disputat entre l'Ascó i el CF Pobla de Mafumet Imatge del partit disputat entre l'Ascó i el CF Pobla de Mafumet CF POBLA DE MAFUMET
Diumenge, 17 abril 2022 16:07

El derbi provincial de Tercera RFEF entre el CF Pobla de Mafumet i l’Ascó ha acabat en empatat a zero. El partit ha deixat un regust amarg als pobletans, que volien sumar els tres punts que Adolfo Baines volia endur-se a casa, per guanyar tranquil·litat de cara a les dues darreres jornades de la competició. Tot i així, després de completar la jornada, La Pobla s'assegura la permanència matemàtica a Tercera.

La pitjor part se l’ha emportat l’Ascó, que malgrat fer un gran partit, no ha pogut seguir somiant amb la permanència. Amb l’empat, i la victòria del Figueres contra el Peralada, el seu descens matemàtic es confirmava.

La jugada clau del partit a la Ribera d’Ebre, ha estat el penal xiulat a favor de l’Ascó al minut 65, que afortunadament per La Pobla, no s’ha convertit gràcies a la providencial aturada del seu porter, Dani Parra.

Adolfo Baines li reconeixia el mèrit en roda de premsa: "Parra ha estat extraordinari i la seva temporada és extraordinària. Avui ha pogut demostrar, un cop més, el seu nivell com a porter i ens ha salvat el punt que ens enduem".

Lentrenador del filial grana ha alabat el joc i el partit del amfitrions: ‘sabíem que l’Ascó no seria un rival fàcil però no imaginàvem que ens ho posaria tant difícil’. I també ha assenyalat les mancances en el seu equip: ‘ens ha faltat precisió amb la pilota, no hem pogut encadenar seqüències de passadesentre nosaltres per generar mínimes situacions de perill; i a nivell d’intensitat, ells sempre han anat un punt per sobre nostre’.

I és que malgrat fer una primera part més o menys igualada, durant la segona meitat, més enllà del penal, els pobletans s’han vist en problemes per poder reduir l’ofensiva de l’Ascó i les seves aproximacions.

"A la segona part hem intentat sacsejar l’equip amb alguns canvis, per veure si érem capaços d’agafar el to i contrarestar millor les incursions de l’Ascó, que s’anaven succeint una darrera l’altre. El millor que podem treure d’avui, veient com s’ha posat el partit, és el punt", deia Baines.