El CB Salou s'enfrontarà al Girona B en l'eliminatòria d'accés al play-off d'ascens

Els de Jesús Muñiz finalitzen la fase regular com a segons gràcies a la victòria en el derbi contra el CB Valls (84-62)

Imatge del partit disputat aquesta tarda al Pavelló Salou Centre entre CB Salou i CB Valls Imatge del partit disputat aquesta tarda al Pavelló Salou Centre entre CB Salou i CB Valls FRAME TAC 12
Dissabte, 02 abril 2022 21:00

El Brisasol CB Salou ha fet els deures i s'ha imposat aquesta tarda per 84-62 al CB Valls. Gràcies a aquesta victòria, el CB Salou acaba la fase regular com a segon del grup C1 de la Lliga EBA i s'enfrontarà a partit únic al Girona B en l'eliminatòria d'accés al play-off d'ascens a la LEB, que es disputarà el 24 d'abril al Pavelló Municipal Salou Centre.

Pel que fa al derbi d'avui, ha estat un matx molt igualat durant la primera meitat i no ha estat fins al tercer quart que el CB Salou s'ha despenjat del seu rival. Al primers minuts, el CB Salou ha fet bons els triples d'Alaminos que han permès tancar el primer parcial amb avantatge (17-10). Però al segon quart, el CB Valls ha millorat tant el seu joc ofensiu com defensiu i ha aconseguit arribar al descans amb un marcador més igualat (38-34).

Ja a la represa, el CB Salou ha sortit endollat i, en pocs minuts, ha passat per sobre dels vallencs amb un tercer quart espectacular. Els de Jesús Muñiz, conscients que s'hi jugaven molt, han deixat el partit pràcticament sentenciat al final del tercer parcial (70-42). Finalment, al darrer quart, no hi ha hagut sopreses i el CB Salou ha confirmat la victòria davant la seva afició (84-62).

El CB Salou acaba segon del C1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 17 victòries i 5 derrotes, les mateixes que el CB Castelldefels -líder-i que el CBT, tercer classificat.

El CB Valls tanca avui la temporada com a cinquè classificat, amb 12 victòries i 10 derrotes. El d'avui ha estat l'últim partit del tècnic Oriol Pozo a la banqueta vallenca.