Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Salou es converteix en el nou líder de la Lliga EBA

Els de Jesús Muñiz remunten a la segona part i aconsegueixen l'onzena victòria consecutiva a la pista del Martinenc (72-80)

Imatge del partit Marinenc Bàsquet - CB Salou disputat aquest dissabte al Pavelló del Guinardó Imatge del partit Marinenc Bàsquet - CB Salou disputat aquest dissabte al Pavelló del Guinardó MARTINENC BÀSQUET
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Març 2022 01:36

Victòria molt suada l'aconseguida aquest dissabte pel Brisasol CB Salou a la pista del Martinenc Bàsquet (72-80). Una victòria que permet posicionar el Salou com a nou líder del grup C1 de la Lliga EBA, amb un balanç de 14 victòries i 4 derrotes, les mateixes que el segon classificat, el CBT que ha perdut al Serrallo davant el Castelldefels.

Els barcelonins s'han imposat en el primer quart del partit (22-18), però el CB Salou ha reaccionat i ha aconseguit igualar el matx abans d'arribar al descans (40-40). Al tercer quart, els de Jesús Muñiz han millorat el seu nivell defensiu i també han estat més ecertats en atac. Això ha permès al Salou completar el parcial amb avantatge (56-61). Al darrer parcial, els salouencs no han perdut la concentració ni l'energia necessària per mantenir l'avantatge i han aconseguit la victòria final (72-80).

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: