Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Nàstic col·labora amb la I Cursa de la Dona als Pallaresos

Més de 570 inscrits en la cursa per la Lluita contra el càncer de mama, que tindrà lloc aquest diumenge

 El president del Gimnàstic, Josep Maria Andreu, ha fet entrega a la regidora Araceli Molina d’una samarreta rosa signada per tota la plantilla, que es sortejarà entre tots els participants El president del Gimnàstic, Josep Maria Andreu, ha fet entrega a la regidora Araceli Molina d’una samarreta rosa signada per tota la plantilla, que es sortejarà entre tots els participants CLUB GIMNÀSTIC
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 14 Novembre 2021 00:52

El Gimnàstic de Tarragona es suma a la iniciativa de l’Ajuntament dels Pallaresos per recaptar fons per la Lluita contra el càncer de mama. La I Cursa de la Dona tindrà lloc aquest diumenge 14 de novembre, a partir de les 10 hores, i tindrà tres recorreguts: 7 km, 4 km i un de simbòlic pels voltants de la sala polivalent dels Pallaresos.

Les inscripcions ja s’han tancat amb més de 570 corredores i corredors, sumant més de 3.000€ recaptats i més de 70 donants que han aportat material, entre ells, el Gimnàstic de Tarragona. El president Josep Maria Andreu ha fet entrega d’una samarreta rosa signada per tota la plantilla, que es sortejarà entre tots els participants, a la regidora d’Igualtat de l’Ajuntament dels Pallaresos, Araceli Molina. A hores d’ara encara es poden fer donatius a fila zero, disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament dels Pallaresos.

Aquesta cita social i solidària dels Pallaresos es suma a la del cap de setmana passat, on gairebé 4.000 persones van assistir a les I Jornades Modernistes del Camp de Tarragona. El Gimnàstic de Tarragona també es va sumar facilitant elements del Museu grana per exposar i el president, Josep Maria Andreu, i el director general, Lluís Fàbregas, van assistir-hi.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: