Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Pobla de Mafumet aconsegueix una treballada victòria davant la UE Sants (1-0)

El filial grana va fer bo el gol de Valverde, al minut 25, perquè els tres punts es quedessin a casa

Imatge d'arxiu d'un partit disputat la temporada anterior entre CF Pobla de Mafumet i UE Sants Imatge d'arxiu d'un partit disputat la temporada anterior entre CF Pobla de Mafumet i UE Sants ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 27 Setembre 2021 08:17

El CF Pobla de Mafumet es va imposar per 1 a 0 davant la UE Sants, en el partit disputat al Municipal de la Pobla. Valverde va ser l'autor de l'únic gol del partit, al minut 25, que va permetre que els tres punts es quedessin a casa. L'equip grana va saber defensar l'avantatge fins al final i, fins i tot, va tenir alguna ocasió per incrementar-la.

A l'acabar el partit, l'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Adol Baines, es mostrava satisfet del partit fet pels seus jugadors, tenint en compte que venien d'una derrota al camp de la UE Sant Andreu: "Estic molt content perquè hem sapigut aixecar-nos després de la derrota del cap de setmana passat". El tècnic de la Pobla també va destacar el treball conjunt de tota la plantilla: "Estic encantat amb la gent de la banqueta. Els que avui són actors secundaris, d'aquí unes setmanes poder ser perfectament actors principals".

Gràcies a la victòria, el CF Pobla de Mafumet ocupa la quarta posició del grup V de la Tercera Divisió RFEF, amb 7 punts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: