El CF Pobla de Mafumet certifica la permanència a costa de la UE Figueres (0-2)

El filial grana ha guanyat a Vilatenim gràcies als gols de Carlos Martínez i Óscar Gómez

Imatge d'arxiu del partit disputat avui entre la UE Figueres i el CF Pobla de Mafumet Imatge d'arxiu del partit disputat avui entre la UE Figueres i el CF Pobla de Mafumet UE FIGUERES
Dissabte, 29 Mai 2021 21:11

Tot i que el CF Pobla de Mafumet ja estava salvat virtualment en la jornada anterior, avui ha certificat la permanència a Tercera gràcies a la victòria aconseguida davant de la UE Figueres a l'Estadi de Vilatenim (0-2).

La primera meitat del partit ha estat força igualada per ambdós equips, que no han tingut cap ocasió clara de gol.

A la segona part, però, les coses s'han decantat a favor dels homes de Dani Vidal. Al minut 51, Óscar Sanz enviava la pilota al travesser i Carlos Martínez aprofitava el rebot per marcar el primer gol del partit (0-1)

Tan sols set minuts més tard, el Figueres ha pogut empatar, amb un xut de Granero, que finalment ha tocat el pal.

Al minut 71, arribava el segon. Óscar Gómez rematava de cap i aconseguia posar el 0 a 2 en el marcador.

En els darrers minuts de partit, la UE Figueres ha intentat en diverses ocasions acostar-se a la porteria de Cristian, però l'encert del porter pobletà ha evitat que els locals marquessin el gol.

El CF Pobla de Mafumet suma un total de 42 punts i lidera el grup de la fase de permanència. El proper cap de setmana rebrà la visita de la UE Sants.