Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Segueix en directe el partit UE Valls - UE Sants

A 8 punts de la salvació, la UE Valls rep aquest diumenge, a les 16:30h, a la UE Sants per intentar guanyar el primer dels quatre partits que li queden

A 8 punts de la salvació, la UE Valls rep aquest diumenge a la UE Sants per intentar guanyar el primer dels quatre partits que li queden A 8 punts de la salvació, la UE Valls rep aquest diumenge a la UE Sants per intentar guanyar el primer dels quatre partits que li queden UE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 22 Mai 2021 18:51

La derrota de la passada jornada al camp del Figueres ha deixat a la UE Valls amb un peu i mig a 1a Catalana. Aquest diumenge, a les 16:30h, al Vilar, els homes de Joan Pallarès reben el Sants, un dels rivals que ho té millor per continuar a Tercera Divisió.

El club blanc-i-vermell es marca la fita, en aquest i els altres tres partits que resten, d’executar un bon joc i quedar el més amunt possible de la classificació.

Davant el conjunt barceloní, el tècnic del Rourell tindrà la baixa de Ramon Miranda per molèsties. D’altra banda, Chiri podria tornar entrar en una convocatòria després d’unes setmanes lesionat.

El partit es podrà seguir en directe gràcies a la restransmissió de

, amb la locució de David Prats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: