Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu tornarà a disputar la Lliga Europea la temporada vinent

La RFEP suspèn l'OK Lliga, amb el Reus com a quart classificat / La Copa del Rei s'ajorna fins al mes de setembre

Imatge d'arxiu dels jugadors del Reus Deportiu Miró celebrant un gol aquesta temporada Imatge d'arxiu dels jugadors del Reus Deportiu Miró celebrant un gol aquesta temporada ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Mai 2020 16:53

La Comissió Delegada de la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) s'ha reunit aquest dissabte 2 de maig per donar per finalitzades les competicions d'hoquei patins i hoquei sobre patins en línia de la temporada 2019/20, amb el resultat classificatori existent en el moment que es va decretar l'Estat d'Alarma. Com a conseqüència d'això, el Reus Deportiu queda en la quarta posició de l'OK Lliga, amb 47 punts, i es classifica una temporada més per jugar la Lliga Europea de campions per a la pròxima temporada.

El FC Barcelona -primer classificat de l'OK Lliga- quedarà com a campió de la màxima competició. A la part de baixa, la RFEP ha determinat que enguany no hi haurà descensos.

Pel que fa a la Copa del Rei i la Copa de la Reina de la temporada 2019/2020, queden ajornades i es preveu que es disputin inicialment els dies 17, 18, 19 i 20 de setembre de 2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: