Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu supera el Lloret i assegura la quarta plaça a l'OK Lliga

L'equip roig-i-negre no ha tingut problemes per derrotar el Lloret (4-2) i ja pensa en la Copa del Rei

Imatge del partit d'avui disputat al Palau d'Esports entre el Reus Deportiu Miró i el CH Lloret Imatge del partit d'avui disputat al Palau d'Esports entre el Reus Deportiu Miró i el CH Lloret M. CARME BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 07 Març 2020 20:19

El Reus Deportiu Miró disputava avui el darrer partit com a local de la temporada regular de l'OK Lliga, abans del play off final per al títol. Els de Jordi Garcia han sumat una nova victòria davant del Lloret que els permet assegurar la quarta plaça de la taula, independentment del que passi en la darrera jornada. 

Primer temps igualada

Jordi Garcia ha reservat per al partit d'avui el golejador Àlex Rodríguez, que no ha estat convocat, i ha mogut més que altres dies la banqueta local. Quan no s'havia jugat ni un sol minut de partit, el porter del Lloret, Ferran Serra, ha vist la targeta blava, que ha permès a Marc Julià inaugurar el marcador amb l'execució de la falta directa (1-0).

Pèro, al minut 4, la història s'ha repetit a l'àrea contrària. En aquesta ocasió, ha estat Julià qui ha vist la blava, mentre que Lluís Grau ha estat l'artífex del gol de l'empat, ja que també ha anotat la corresponent falta directa (1-1).

El partit ha entrat en una dinàmica en què el Reus portava la batuta i el Lloret, sense fer res de l'altre món, també s'aproximava tímidament a l'àrea roig-i-negre. Però no ha estat fins al minut 22, quan, després d'una bona penetració de César Carballeira dins l'àrea visitant, ha assistit a Joan Salvat, que a boca de canó, no ha perdonat (2-1). El Reus tornava a manar, també en el marcador.

Julià i Carballeira sentencien

A la represa, el partit no ha canviat gaire. El Reus Deportiu seguia dominant i el Lloret mirava d'aprofitar alguna errada dels reusencs per intentar sorprendre als locals. Al minut 35, l'àrbitre ha amonestat una acció d'Àlex Grau amb la targeta blava i Marc Julià ha fet pujar el tercer gol a l'electrònic, després d'anotar la falta directa (3-1).

Al minut 44, l'àrbitre xiula un penal contra el Lloret, que ha estat protestat per Àlex Grau, que ha vist la targeta blava. César Carballeira ha llençat el penal de manera magistral i ha posat el 4-1 al marcador.

I abans d'acabar el partit, al minut 49, el Lloret ha escurçat distàncies gràcies a un gol de penal marcat per Moi Aguirre (4-2).

La victòria del Reus Deportiu Miró permet als de Jordi Garcia assegurar la quarta plaça a l'OK Lliga, amb 47 punts, abans de disputar la última jornada del campionat regular. El Reus encara tindrà una remota possibilitat d'aconseguir la tercera posició, -abans de jugar el play off pel títol-, sempre i quan siguin capaços de guanyar en l'última partit a la pista del Liceo -segon faci el que faci- i que el Noia (49 punts) perdi a la pista del Vic, el cuer.

De moment, el Reus Deportiu es concentrarà a partir d'ara en la Copa del Rei, que es disputarà, del 19 al 22 de març, a Riazor, a la Corunya. Pel que fa a la última jornada regular de l'OK Lliga, es tancarà el dia 4 d'abril, a les 20h, també a Riazor, amb un Liceo-Reus.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (4): Càndid Ballart, Ferran Giménez, Joan Salvat, Romà Bancells, Pablo del Río, Tiago Rafael, Marc Julià, César Carballeira, Pablo Nájera i Lukas Hernández.

CH Lloret (2): Ferran Serra, Xavier Pérez, Lluís Grau, Marc Gómez, Adrià Farré, David Plaza, Àlex Grau, Moisés Aguirre i Joan Pérez.

Gols:

Primera part: 1-0, Marc Julià (fd) (1'); 1-1, Lluís Grau (fd) (4'); 2-1, Joan Salvat (22').

Segona part: 3-1, Marc Julià (fd) (35'); 4-1, César Carballeira (p) (44'); 4-2, Moi Aguirre (49').

Faltes d'equip: Reus Deportiu 4 / CH Lloret 8.

Targetes blaves: Ferran Serra (1'), Marc Julià (4'), Àlex Grau (44').

Àrbitres: Iván González González i Iñigo López Leitón Zapico.

Observacions: Partit de la 25a Jornada de l'OK Lliga / Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: