Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inaugurades les pistes exteriors de bàsquet del Reus Deportiu

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, ha estat l’encarregada de tallar la cinta que dona per inaugurades les reformades pistes 

Acte d'inauguració de les pistes de bàsquet reformades del Reus Deportiu Acte d'inauguració de les pistes de bàsquet reformades del Reus Deportiu DIPTA.CAT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Març 2020 14:44

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i vicealcaldesa de Reus, ha estat l’encarregada de tallar aquest dissabte la cinta roig-i-negra que donava per inaugurades les pistes exteriors de bàsquet del Reus Deportiu després de finalitzar les reformes que va començar el club durant el Nadal.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, tallant la cinta roig-i-negra davant la presència de la presidenta del Reus Deportiu, Mònica Balsells: 

Noemí Llauradó Mònica Balsells

Aquestes reformes, realitzades amb l’ajut de la Diputació, han consistit en un canvi del sòl i les cistelles de bàsquet per tal que sigui més practicable durant l’hivern i en els dies d’humitat. A més a més, s’ha ampliat el nombre de pistes de dues a tres, per la qual cosa la base de bàsquet del Reus tindrà més espai per a entrenaments i partits.

En l’acte, Noemí Llauradó ha destacat l'empenta i projecció del Reus Deportiu, així com la seva contribució a l'impuls del teixit associatiu de la ciutat i a la promoció de valors socials a través de l'esport: treball en equip, tolerància, respecte a la diferència, solidaritat o l’autoestima. De la seva part, Mònica Balsells ha agraït a la Diputació la seva aposta per l’esport, sobretot entre els més infants.

Per la seva banda Mònica Balsells ha volgut agrair a la Diputació la seva aposta per l’esport, sobretot entre els més petits. La secció de bàsquet del Reus és de les més importants de l’entitat: és de les que compta amb més fitxes federatives i, a més a més, és de les seccions on més es veu l’aposta del club per l’esport femení, doncs la meitat de fitxes són femenines.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: