Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arrenca la 38a Olimpíada Escolar de Reus amb 2.300 participants

S'inaugura l'Olimpíada amb 51 centres educatius del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, que competiran fins el 27 de març

Arribada de la flama olímpica abans de l'acte d'inauguració Arribada de la flama olímpica abans de l'acte d'inauguració REUS.CAT
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 07 Març 2020 09:45

El Pavelló Olímpic Municipal de Reus va acollir aquest divendres, 6 de març la cerimònia inaugural de la 38a Olimpíada Escolar. Uns 2.300 escolars de 51 centres educatius de les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre inscrits en aquesta edició participaran en la nova edició de l’Olimpíada, que fins el 27 de març ompliran d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí.

L’encesa del peveter i la hissada de la bandera olímpica van ser els moments destacats de l’acte d’inauguració, que va comptat amb els parlaments institucionals l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; el president del Consell Esportiu del Baix Camp, Josep Llebaria; i el regidor d’Esports, Josep Cuerba. La lectura del pregó de l’acte va anar a càrrec del reconegut altleta reusenc Abdessamad Oukhelfen.

L'atleta reusenc, Abdsessamad Oukhelfen, a la dreta de la imatge, amb les autoritats locals: 

Carles Pellicer i Abdessamad Oukhelfen

I com no podia ser d'altra manera, els protagonistes de l’acte van ser els escolars. La inauguració va comptar amb la presència del centenars de capitans i capitanes de les diferents escoles participants, que van ser el centre de la cerimònia durant l’arribada de la bandera olímpica i la recollida dels diplomes de participació.

Foto de família dels capitans i capitanes de les escoles participants: 

Foto família Olimpíada Escola Reus 2020

Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí. La 38a Olimpíada Escolar de Reus suma dos nous esports en aquesta edició. Es tracta del tennis taula i els escacs, que s’afegeixen a: atletisme, gimnàstica rítmica, bádminton, natació, cursa familiar, tennis, patinatge, hoquei, minibàsquet, futbol set, bitlles catalanes, futbol sala i minihanbol.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: