Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’alpinista Krzysztof Wielicki, protagonista de la propera conferència del Cicle de Muntanya 2020

Tindrà lloc aquest dijous, 5 de març, a les 19h, a l’Auditori Diputació

L'alpinista polonès Krzysztof Wielicki realitzarà la xerrada 'La meva elecció' L'alpinista polonès Krzysztof Wielicki realitzarà la xerrada 'La meva elecció' FPA.ES
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Març 2020 14:34

L'alpinista polonès Krzysztof Wielicki protagonitzarà, aquest dijous 5 de març, la tercera conferència del Cicle de Muntanya 2020, sota el títol ‘La meva elecció’. Aquest cicle, organitzat per la Diputació de Tarragona en col·laboració amb Anima't, oferirà, fins al 26 de març, conferències a càrrec de reconeguts escaladors i alpinistes. Les sessions tindran lloc tots els dijous a les 19 h a l'Auditori Diputació. L'entrada serà gratuïta amb invitació, que es podrà recollir una hora abans de cada sessió al mateix recinte.

Aquest dijous, 5 de març, serà el torn de Krzysztof Wielicki. Considerat una de les grans figures de la història del vuitmilisme, Wielicki ha coronat els catorze vuitmils i ha estat pioner en tres formes d'alpinisme: hivernals, escalades llampec i ascensions solitàries. Aquest alpinista polonès va rebre el premi Princesa d'Astúries dels Esports l'any 2018 juntament amb Reinhold Messner i el Piolet d'Or el 2019.

L’estrena del documental 'La conquesta del sostre més gran del món a la Xina' tancarà el cicle

'El Cicle de Muntanya 2020', amb la participació de destacats muntanyencs de renom internacional, es dedica enguany a diferents modalitats i esports de muntanya com l'alpinisme d'aventura, l'esquí extrem o l'escalada en gel i vol potenciar les vivències d'aventura personal sota el lema: ‘L'excel·lència en l'aventura’. Cal recordar també que, La cloenda del 'Cicle de Muntanya 2020' comptarà amb l’estrena mundial del documental de la gran aventura assolida a Getu, província de Guizhou a la Xina: 'La conquesta de Valhalla, el sostre més gran del món'. Edu Marín ens farà gaudir de la seva gran aventura de Trucant a les portes del Valhalla, a la Xina.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: