El CB Salou s'imposa al CB Cornellà després d'una bona segona part

El CB Cornellà ha dominat la primera meitat però els de Jesús Muñiz han reaccionat amb bons registres anotadors (70-56)

Imatge del partit disputat entre el CB Salou i el CB Cornellà Imatge del partit disputat entre el CB Salou i el CB Cornellà JONAY GONZÁLEZ / CB SALOU
Diumenge, 01 Març 2020 21:15

El Club Bàsquet Salou no ha començat prou bé el partit davant del CB Cornellà disputat al Pavelló Municipal. El primer quart ha estat molt competit però els visitants s'han emportat el primer parcial (15-20). Poc a poc, els locals han recuperat terreny i han començat a moure més la pilota per trobar més espais per provocar millors tirs. Tot i això, s'ha arribat al descans amb una mínima avantatge visitant (29-30).

Al tercer quart, els de Jesús Muñiz han acabat de desplegar el seu joc, més dinàmic que al primer temps, i, a la vegada, han pujat mé les línies per complicar la sortida del Cornellà. Al final del tercer parcial el CB Salou ja prenia avantatge (49-40), una renda que s'ha incrementat fins al final del partit (70-56).

Després d'aquesta jornada, el CB Salou es manté vuitè classificat del grup C-B de la Liga EBA, amb 11 victòries i 9 derrotes. En la pròxima jornada, el CB Salou visitarà la pista del Badalonès, el dissabte 7 de març, a les 20h.