Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Reus Deportiu torna al pom de dalt de l'OK Lliga

Els roig-i-negres es desfan de l'Igualada gràcies a un gol d'Àlex Rodríguez a les acaballes del partit i es situen quarts (3-2)

Romà Bancells celebrant el gol que ha marcat pel Reus Deportiu Miró Romà Bancells celebrant el gol que ha marcat pel Reus Deportiu Miró M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 29 Febrer 2020 19:02

La victòria del Noia sobre el Calafell obligava al Reus Deportiu a guanyar el seu partit al Palau d'Esports davant l'Igualada, si volia recuperar la quarta plaça. Després d'un partit molt equilibrat, amb alternances en el marcador, el Reus s'ha emportat la victòria que li torna la quarta plaça de l'OK Lliga.

El primer temps s'ha caracteritzat pel domini roig-i-negre davant d'un Igualada que intentava contrarestar els atacs locals amb algun contracop ben combinat. Els reusencs han disposat de bones ocasions, amb arribades clares com les de Marc Julià, que ha tingut el gol a tocar més d'un cop.

La primera gran ocasió del partit pel Reus, però, no ha arribat fins al minut 17, a pilota aturada, quan l'àrbitre ha xiulat penal contra l'Igualada, que Àlex Rodríguez no ha pogut transformar. 

Al minut 20, el capità de l'Igualada Toni Baliu és amonestat amb la targeta blava, després de cometre una falta al mig de la pista. Era una nova ocasió pel Reus d'obrir la llauna. Marc Julià, especialista en faltes directe, ha estat l'encarregat d'executar el llançament, però en el seu intent d'acompanyar la bola se li ha fet de dia i el porter Elegi Deitg ha aconseguit robar-li la pilota.

Romà Bancells obre la llauna

L'Igualada es quedava amb inferioritat numèrica i el Reus Deportiu l'ha aprofitat. Quan faltaven pocs segons perquè el jugador visitant tornés a pista, al minut 22, Romà Bancells ha pogut culminar una bona combinació roig-i-negre i ha fet pujar el primer gol al marcador (1-0).

En els darrers minuts de la primera part, l'Igualada ha apretat en atac i ha posat més d'un cop contra les cordes al porter Càndid Ballart, que ha evitat el gol de l'empat.

A la represa, al minut 28, el Reus ha pogut ampliar el seu avantatge en el marcador gràcies a un gol de Marc Julià, des des l'exterior, una posició poc habitual de tir del golejador roig-i-negre (2-). 

En l'acció següent, el Reus Deportiu comet la desena falta d'equip. Jordi Méndez, encarregat de fer el llançament de la directa, no ha pogut anotar-la pel seu equip.

Seguidament, els atacs de l'Igualada han fet lluir més d'un cop a Càndid Ballart. Però el mateix Jordi Méndez ha trobat la fortuna al minut 32, quan ha materialitzat una d'aquestes accions ofensives (2-1).

Reus Igualada

L'Igualada empata i Àlex decanta la balança

El partit entrava en una fase perillosa pels interessos roig-i-negres. El Reus no aprofitava les seves arribades i l'Igualada resultava ser més letal en els seus contracops. En un d'aquests, al minut 37, Aleix Marimón ha anotat el gol que tornava a posar l'empat a l'electrònic (2-2).

Si una cosa no li ha faltat al Reus ha sigut coratge per tornar a dominar en el marcador. I després d'algunes ocasions sense premi ha arribat el tercer gol, gràcies a un penal transformat per Àlex Rodríguez al minut 46, que ha deixat sec al porter de l'Igualada amb el seu xut potent (3-2).

Gràcies a aquesta victòria, el Reus Deportiu recupera la quarta plaça de l'OK Lliga, amb 41 punts, i torna a ser cap de sèrie de cara al play off final de lliga.

A la mitja part del partit, el Grup Xou Gran de Patinatge del Reus Deportiu ha fet una exhibició d'una de les coreografies que presentaran els dies 14 i 15 de març al Campionat d'Espanya.

Fitxa tècnica:

Reus Deportiu Miró (3): Càndid Ballart, Joan Salvat, César Carballeira, Romà Bancells, Marc Julià, Àlex Rodríguez, Pablo del Río, Tiago Rafael, Pablo Nájera i Luca Fernández.

Igualada Rigat HC (2): Elegi Deitg, Aleix Marimón, Marc Palau, Sergi Pla, Ton Baliu, Bernat Yeste, Tety Vives, Roger Bars, Jordi Méndez i Marc del Valle.

Gols:

Primera part: 1-0, Romà Bancells (22').

Segona part: 2-0, Marc Julià (28'); 2-1, Jordi Méndez (32'); 2-2, Aleix Marimón (37'); 3-2, Àlex Rodríguez (p) (46')

Faltes d'equip: Reus Deportiu 14 / Igualada HC 8

Targetes blaves: Ton Baliu (20').

Àrbitres: Rubén Fernández García i Jonathan Sánchez García.

Observacions: Partit de la 23a Jornada de l'OK Lliga / Palau d'Esports del Reus Deportiu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: