Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nova victòria del CB Salou davant del CB Roser

Un bon inici de tercer quart decanta un partit que havia estat molt igualat (87-76)

Imatge del partit disputat avui al Pavelló Municipal de Salou entre el CB Salou i el CB Roser Imatge del partit disputat avui al Pavelló Municipal de Salou entre el CB Salou i el CB Roser JONAY GONZÁLEZ / TWITTER CB SALOU
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 19 Gener 2020 21:13

El Club Bàsquet Salou s'ha imposat aquesta tarda al CB Roser, una victòria que el manté cinquè classificat al grup C-B de la Lliga EBA.

En contra del que pugui semblar, el partit ha estat molt igualat fins a la mitja part. Una prova de l'equilibri que s'ha viscut avui a la pista del Pavelló Municipal de Salou és que s'arribava al final del primer parcial amb empat (23-23) i al final del segon quart amb el mateix resultat (40-40).

Però el pas pels vestuaris ha marcat la dinàmica del partit. El CB Salou ha protagonitzat un bon inici de tercer quart i ha aconseguit tancar el parcial amb avantatge (61-54). Una dinàmica que ha millorat al darrer quart, arribant al final del partit amb victòria local (87-76).

En la pròxima jornada, el proper 25 de gener, a le 18:00h, el CB Salou es desplaçarà al Pavelló Joana Ballart per disputar el derbi contra el CB Valls.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: