Derrota del CB Salou a la pista del CB Mollet

Tot i la derrota (90-73), els de Jesús Muñiz acaben l'any millorant la primera volta de la temporada passada

Tot i la derrota, el CB Salou tancarà la primera volta amb un balanç millor que el de la temporada anterior Tot i la derrota, el CB Salou tancarà la primera volta amb un balanç millor que el de la temporada anterior CB SALOU
Diumenge, 22 Desembre 2019 15:09

El Club Bàsquet Salou ha acomiadat l'any amb una derrota a la pista del CB Mollet (90-73). Tot i això, els salouencs han firmat una primera volta millor que la de la temporada anterior, amb 7 victòries i 6 derrotes, tenint en compte que només han disputat 5 partits a com a locals.

La visita a Mollet del Vallès va ser complicada. Al primer quart, els dos equips han protagonitzat un intervanvi constant de cistelles que ha finalitzat amb un marcador alt favoravles als locals (29-20). Tal i com reconeixia el tècnic del CB Salou, Jesús Muñiz, "ens han encistellat molt i ens ha costat aguantar el ritme". Potser per això, al segon parcial, el CB Mollet ha ampliat el seu avantatge fins arribar al descans (54-41).

La dinàmica no ha variat al tercer quart, on el Mollet ha consolidat el seu percentatge anotador deixant un marcador difícil de remuntar en els darrers minuts (74-56). El CB Salou ho ha intentat en l'últim quart i ha aconseguit retallar la diferència amb un parcial de 0-8, però el CB Mollet ha gestionat bé la victòria en el tram final de partit, en el què s'ha arribat al defintiu 90-73.

En declaracions al final del partit, l'entrenador del CB Salou, Jesús Muñiz, ha dit que "hem canviat la nostra dinàmica defensiva, però no hem aprofitat el nostre moment i, contra el Mollet, això no t'ho pots permettre" i això ha acabat castigant al Salou.

El CB Salou acabarà la jornada setè del grup C-B de la Lliga EBA, amb 7 victòries i 6 derrotes. Ara arriba l'aturada de les Festes de Nadal, on els de Muñiz carregaran les piles per afrontar la segona volta.