El CB Valls supera al Mataró amb un segon quart espectacular

Els vallencs s'imposen per 67-57 i confirmen el seu bon moment al Joana Ballart

El CB Valls s'ha fet fort al Pavelló Joana Ballart El CB Valls s'ha fet fort al Pavelló Joana Ballart CB VALLS
Diumenge, 15 Desembre 2019 12:17

El CB Valls no es despenjarà del carro d'equips perseguidors del líder gràcies a la victòria aconseguida aquest dissabte al Pavelló Joana Ballart davant la UE Mataró German Homs (67-57). El jugador més ben valorat ha estat Víctor Vinarós, que ha anotat 19 punts pel conjunt vallenc.

El partit ha començat força igualat, amb un parcial favorable als vallencs de 14-12. Però, la clau del partit ha arribat al segon quart, quan el CB Valls ha posat la directa i ha aconseguit un parcial espectacular (23-7), que l'ha permès anar al descans amb una bona avantatge (37-19).

Com a conseqüència d'aquest segon quart, el Mataró ha anat a remolc dels locals. El CB Valls ha mantingut el nivell de joc a la segona part, amb un nou parcial favorable (19-15) que els situava com a virtuals guanyadors al final del tercer quart (56-34). La reacció del Mataró ha arribat tard i, tot i imposar-se en l'últim quart (11-23), no ha estat suficient per confirmar la victòria vallenca (67-57).

Després d'aquesta victòria, el CB Valls Nutrion se situa setè classificat del grup C-B de la Lliga EBA, amb 7 victòries i 5 derrotes. Els d'Oriol Plaza visitaran la pista del Roser en la propera jornada que es disputarà el diumenge 22 de desembre, a les 12:30h.