Victòria amb solvència del CB Salou a la pista del Castelldefels

Tot i les baixes, l'equip de Jesús Muñiz s'imposa amb un contundent 61-80

El CB Salou ha sumat la seva sisena victòria de la temporada a la pista del CB Castelldefels El CB Salou ha sumat la seva sisena victòria de la temporada a la pista del CB Castelldefels CB SALOU
Diumenge, 24 Novembre 2019 20:37

El Club Bàsquet Salou visitava aquesta tarda la pista del CB Castelldefels amb algunes baixes per lesió. Tot i així, l'equip de Jesús Muñiz ha posat la directa i, en només 5 minuts, ha fet un parcial de 2-11. Al final del primer quart, el Salou arribava amb una avantatge de 12-24. Els locals veien impotents com els visitants creixien a mesura que avançava el partit fins arribar al descans (24-43).

A la represa, el Castelldefels ha mirat de reaccionar i ha retallat una mica les distàncies, arribant al final del tercer parcial amb el resultat de 44-55. Però el CB Salou no s'ha deixat intimidar i ha sapigut mantenir-se concentrat i ferm fins al final del partit. Tant és així que els salouencs han aconseguit recuperar la diferència i s'han acabat imposant per 61-80.

Gràcies a aquesta victòria, el CB Salou es consolida en la cinquena plaça del grup C-B de la Liga EBA. El pròxim dissabte 30 de de novembre, a les 18h, el CB Salou visitarà el pavelló del Serrallo per enfrontar-se al CBT en el derbi de la jornada.