La primera derrota de la Pobla arriba en temps de descompte

Un gol d'Elhadji Baldeh, al minut 92, dona la victòria al Sant Andreu i acaba amb la imbatibilitat del CF Pobla de Mafumet, que segueix líder

El jugador del Sant Andreu, Elhadji Baldeh, celebra el gol que ha acabat amb la imbatibilitat del CF Pobla de Mafumet El jugador del Sant Andreu, Elhadji Baldeh, celebra el gol que ha acabat amb la imbatibilitat del CF Pobla de Mafumet UE SANT ANDREU
Diumenge, 27 Octubre 2019 23:32

Primera derrota de la temporada del CF Pobla de Mafumet. al grup V de la Tercera Divisió. Els homes d'Albert Company han perdut aquest migdia, al Narcís Sala, amb el Sant Andreu, per 1 a 0.

El partit ha començat molt gris per ambós equips, i sense presència ofensiva. Tant el Sant Andreu com la Pobla, han tingut moltes dificultats per generar ocasions d'atac. Anaven passant els minuts de partit, i a la segona part, veient el 0 a 0 en el marcador, han apretat.

Quan semblava que tots dos equips s'emportarien un punt del partit, ha aparegut el davanter del Sant Andreu, Elhadji Baldeh, qui ha pogut marcar, al minut 92, el gol definitiu.

Així doncs, el CF Pobla de Mafumet assumeix la primera derrota d'aquesta temporada. Tot i així, amb 25 punts, segueix líder a la classificació en solitari.

El proper diumenge 3 de novembre, a les 17:00h, la Pobla rebrà la visita del Banyoles al Municipal.