Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus Car, nou patrocinador del Reus Deportiu

El concessionari oficial Ford de Reus aposta pel projecte roig-i-negre i passa a ser un dels patrocinadors principals

En la signatura de conveni han participat Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, i els jugadors del primer equip Joan Salvat i Àlex Rodríguez, a més de Fèlix Nicolàs, gerent del Grup Nicolàs En la signatura de conveni han participat Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, i els jugadors del primer equip Joan Salvat i Àlex Rodríguez, a més de Fèlix Nicolàs, gerent del Grup Nicolàs REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 21 Octubre 2019 21:18

Avui s'ha signat l'acord de col·laboració entre el Reus Deportiu i Reus Car, concessionari oficial de Ford a Reus, que s’implicarà en gairebé tots els nivells del club. El més destacable és el mecenatge del primer equip d’hoquei, on Ford Reus Car apareixerà a la part posterior del pantaló. De fet, en l’estrena de l’equip a Copa d’Europa, ja es va lluir la marca de Ford en la victòria per 6-2 davant el Dinan Quevert.

Però a més a més d’això, Reus Car també vol participar de la vida esportiva i social del club. Així doncs, a banda del patrocini d’espais del club més enllà de l’hoquei, el concessionari vetllarà també pels socis i sòcies de l’entitat, oferint ofertes i descomptes exclusius només pel fet de pertànyer al Reus Deportiu.

En la signatura de conveni han participat Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu, i els jugadors del primer equip Joan Salvat i Àlex Rodríguez, a més de Fèlix Nicolàs, gerent del Grup Nicolàs.

Reus Car és el concessionari oficial Fort a Reus. Emplaçat al c/Cambrils de Reus és un dels concessionaris amb més història de la ciutat. “ Estem molt contents de poder col·laborar amb l’entitat, un club molt potent a Reus amb el que esperem compartir junts moltes victòries en els propers anys” Aquestes eren les paraules del Fèlix Nicolàs després d’efectuar la signatura aquest matí a les instal·lacions de Reus Car. Així doncs, comença una nova etapa que de ben segur portarà moltes alegries a ambdues parts.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: