Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Calafell planta cara però acaba caient amb el líder

El Liceo es va avançar amb dos gols a la primera part, però un gol de Torné quan només faltaven cinc minuts va donar emoció fins al final (1-2)

Imatge del partit disputat dissabte entre el CP Calafell Tot l'Any i el Deportivo Liceo, al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell Imatge del partit disputat dissabte entre el CP Calafell Tot l'Any i el Deportivo Liceo, al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell FRAME CALAFELL TV
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 13 Octubre 2019 11:30

El CP Calafell va estar a punt d'arrencar-li un punt al Deportivo Liceo, el líder de l'OK Lliga, en el partit disputat aquest dissabte al Pavelló del Club d'Esports del Vendrell. L'emoció va ser total quan Sergi Torné va fer l'1-2, a cinc minuts per acabar el partit, però els gallecs van poder mantenir la victòria fins al final (1-2).

El Deportivo Liceo va avisar amb dues pilotes al travesser que no havia vingut a passejar-se, fins que, al minut 15, una internada per la banda dreta de Facundo Bridge va acabar amb el primer gol del partit (0-1).

Uns segons abans d'arribar al descans, un xut potent de Dava Torres des del centre de la pista va ser desviat lleugerament per l'estic de Bruno Di Benedetto, que va fer pujar al marcador el segon dels gallecs (0-2).

Semblava que el Liceo havia encarrilat el partit, però a la represa, el Calafell va apretar més i va crear més ocasions. Al minut 37, Sergi Torné veu la targeta blava, però Roberto Di Benedetto no va poder materialitzar la corresponent falta directa, que va ser aturada per Martí Serra.

Tres quarts del mateix va passar a l'altra porteria. El Liceo arriba a la seva desena falta, però aquest cop el Calafell tampoc va poder anotar la directa. I el marcador no es va moure.

I quan semblava que tot estava dat i beneït, al minut 45, Torné estavella una bola al travesser i aquesta va travessar per ben poc la línia de gol i aquest va pujar a l'electrònic (1-2). Els darrers cinc minuts van ser de plena emoció, però el CP Calafell no va obtenir el premi de l'empat i la victòria se la va emportar l'equip visitant.

Ara, el CP Calafell Tot l'Any és vuitè a la taula, amb quatre punts. En la pròxima jornada, el Calafell es desplaçarà, el 22 d'octubre, a les 21h, a la pista del Girona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: