Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El campió del món de Bike Trial, Àngel Batlle, a la inauguració de 'Cambribike 2019'

Després de la inauguració, Batlle farà una exhibició i un taller d’introducció a aquesta disciplina dirigida a joves i nens i nenes

El campió del món de Bike Trial, Àngel Batlle, en una imatge d'arxiu El campió del món de Bike Trial, Àngel Batlle, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 26 Setembre 2019 21:24

A partir d'aquest divendres 27 de setembre i durant tres dies, Cambrils s’omplirà de bicicletes de carretera, BTT, BMX i, fins i tot de les eBike (elèctriques) amb activitats repartides per tot el municipi i més especialmente en el Parc del Pinaret: exhibicions, pedalades populars, cinema en bicicleta i la final de la copa d’Espanya de Bike Trial, entre d’altres.

L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, inaugurarà 'Cambribike 2019' demà divendres, 27 de setembre, a les 18 hores, acompanyada de la regidora de Projecció Exterior i Turisme, Marta Borràs; la regidora de Joventut i Esports, Natàlia Pleguezuelos; el campió del Món de Bike Trial, Àngel Batlle, i els campions del món de ciclisme en els mundials paralímpics Joan Font i Ignacio Ávila. Després de la inauguració, se celebrarà una exhibició del campió del món de bike trial, Àngel Batlle i un taller d’introducció a aquesta disciplina dirigida a joves i nens/es.

Ciclisme adaptat per a persones cegues

Entre les novetats d’enguany, destaca la implicació de ONCE Catalunya que organitzarà una activitat de sensibilització de ciclisme adaptat. Amb aquesta iniciativa, els participants es posaran en el lloc de les persones amb discapacitat visual i viuran l’experiència de circular en bicicleta sense veure res i assistits per un guia.

Podeu consultar el programa complet de Cambribike a aquest enllaç.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: