Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus viurà aquest divendres "Mens sana in corpore sano"

El Centre de Lectura i el Reus Deportiu donaran la benvinguda al nou curs amb un tastet d'activitats culturals i esportives al Mercadal

Per quart any consecutiu, el Reus Deportiu i el Centre de Lectura exhibiran al carrer una mostra d'activitats culturals i esportives que promouen durant l'any Per quart any consecutiu, el Reus Deportiu i el Centre de Lectura exhibiran al carrer una mostra d'activitats culturals i esportives que promouen durant l'any REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 26 Setembre 2019 12:44

Per quart any consecutiu, el Reus Deportiu i el Centre de Lectura celebren l’inici d’un nou curs a les seves seccions i escoles, i ho fan de manera conjunta per celebrar el conveni entre ambdues entitats.

Per això, aquest divendres 27 de setembre, a les 19h, tindrà lloc a la plaça del Mercadal, un acte inclòs dins les Festes de Misericòrdia, 'Mens sana in corpore sano'. Es tracta d'un tastet de les diverses propostes culturals i esportives que duen a terme les dues entitats: dansa, bàsquet, excursionisme, art, escacs, música o judo, entre d'altres.

L’any anterior es va realitzar un Lip-dub de la cançó 'Tots som de Reus' d’Ariel Santamaria amb una coreografia en directe al mig del Mercadal.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: