Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CB Salou debuta amb una victòria davant de la UE Mataró

Els salouencs van obsequiar a la seva afició amb un triomf en la primera jornada de la Lliga EBA (84-76)

Imatge d'arxiu d'un partit anterior del CB Salou Imatge d'arxiu d'un partit anterior del CB Salou ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 23 Setembre 2019 08:19

Jornada rodona pels equips de bàsquet del Camp de Tarragona que militen a la Lliga EBA. Després de les victòries aconseguides pel CBT i pel CB Valls, el Club Bàsquet Salou va arrodonir la jornada diumenge a la tarda amb una victòria al Pavelló Municipal de Salou davant de la UE Mataró. 

El partit va ser molt equilibrat i amb alternatives, tot i que els salouencs es van imposar en els moments claus del matx. Al descans, el CB Salou arribava amb avantatge en el marcador, 53-44. A la segona part, la dinàmica va ser la mateixa i els homes dirigits per Jesús Muñiz no van baixar els braços i això els va permetre aconseguir la victòria final de 84-76.

En acabar el partit, l'entrandor Jesús Muñiz va destacar "el gran treball col·lectiu que ens ha portat a un bon debut amb la nostra primera victòria a la lliga" i va agrair a l'afició tot el seu suport.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: