Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

1.100 corredors participen en la Peonada popular de Santa Tecla

Els corredors han pogut escollir entre dos circuits: el curt de 3 km i el llarg de 5,7 km

Imatge de la Peonada popular celebrada avui pels carrers de Tarragona Imatge de la Peonada popular celebrada avui pels carrers de Tarragona CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 15 Setembre 2019 22:09

La 40a edició de la Peonada popular de Santa Tecla que s'ha celebrat avui ha comptat amb una participació de 1.100 corredors entre els dos circuits, el de 5,7 km i el de 3 km. A les 10h, des de l'avinguda Vidal i Barraquer, l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha donat el tret de sortida acompanyat de la consellera i presidenta del Patronat Municipal d'Esports de l'Ajuntament, María José López.

La consellera d'Esports, María José López, ha destacat que "la peonada és una activitats esportiva consolidada i, alhora, es caracteritza pel seu caire festiu i familiar". Al mateix temps, ha agraït la col·laboració dels voluntaris que hi han participat.

                                                                 Sortida de la Peonada popular: 

sortida Peonada 2019

Com els dos darrers anys, els corredors han pogut escollir entre dos circuits: el curt de 3Km i el llarg de 5.7 km. Tots els participants en arribar al km3 podien decidir el seu circuit, que han estat els mateixos que l'any passat. Sortida i arribada a l'avinguda de Vidal i Barraquer , carrer Reial, del Mar, passeig de la Independència, Ramon y Cajal ( on hi havia la separació de curses a l’alçada del carrer Frederic Montpou), Prat de la Riba, Rambla Nova, Unió, Gasòmetre, Mallorca, Jaume I i Smith fins arribar a Meta a Vidal i Barraquer.
 
En arribar a Meta als corredors se’ls hi ha ofert hidratació per part de l’empresa Ematsa i esmorzar gentilesa dels col·laboradors: Centre Comercial Carrefour, Coca-Cola, Velarte i Automàtic Tarraco.
 
En la Peonada Popular de Santa Tecla 2019 hi han col·laborat Òptica Teixidó, Ruzafa, Voluntaris Protecció Civil i Associació de Voluntaris APIFV.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: