Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Emilio Tizón i Helena Florentí guanyen del Triatló de Tarragona

La victòria en la modalitat Sprint ha estat per Juan González i Laura López / Cesc Llauradó i Sonia Farré, els més ràpids en Super Sprint

Imatge del Triatló de Tarragona celebrat aquest dissabte Imatge del Triatló de Tarragona celebrat aquest dissabte CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dissabte, 25 Mai 2019 20:47

Emilio Tizón i Helena Florentí han estat els vencedors del Triatló de Tarragona, la primera prova del circuit Just Tri by freshwave® que s’ha disputat avui a les immediacions del Port de Tarragona i el Port Tarraco.

Tizón, del club Flor de Triatló, ha fet un temps de 01:54:34 i ha estat el més ràpid de la modalitat olímpica, per davant de Rafael San José (01:56:26) i Joseba Arana (01:56:48). En categoria femenina la victòria se l’ha emportat Helena Florentí del CE Katoa Barcelona (02:15:33), que ha arribat amb una avantatge de 9 minuts respecte la segona classificada, Andrea Medrano, qui ha creuat la línia de meta amb un temps de 02:24:02. Laura Domínguez ha estat tercera a pocs segons de Medrano (02:24:39).

                            Helena Florentí, guanyadora en categoria femenina: 

Helena Florenti

Modalitats Sprint i Super Sprint

En la modalitat Sprint el primer lloc del podi masculí l’ha ocupat Juan González amb un temps de 01:03:30. Darrere seu han creuat la meta Jonathan López (01:04:16) i Lucas Chirico (01:04:34). La classificació femenina l’ha encapçalat Laura López (01:18:13). Eva González i Erika Soriano, amb uns temps de 01:19:40 i 01:20:42, respectivament, han ocupat la segona i tercera plaça.

D’altra banda, Cesc Llauradó i Sonia Farré s’han coronat en la modalitat Super Sprint. Llauradó ha parat el cronòmetre als 00:30:42 però ha estat seguit de prop per David Parra (00:33:05) i Daniel Manjón (00:34:29), segon i tercer respectivament. Per la seva banda, Sonia Farré s’ha endut la victòria femenina en Super Sprint amb un temps de 00:44:50. Ella Gelida i Marta Pons han estat segona i tercera fent uns temps de 00:45:22 i 00:49:15 respectivament.

Destacar també que les modalitats olímpica i sprint han comptat amb la competició per relleus.

Tres modalitats

La Triatló de Tarragona ha comptat amb un total de tres modalitats diferents: olímpica (1500m natació – 40km ciclisme – 10km cursa a peu), sprint (750m natació – 20km ciclisme – 5km cursa a peu) i super sprint (350m natació – 10km ciclisme – 2.5km cursa a peu).

Els participants han disputat inicialment el sector de natació a les aigües del Port Tarraco i han afrontat a continuació el circuit de bicicleta pel privilegiat Moll de Llevant fins arribar al Far de la Banya. Finalment, la cursa a peu s’ha dut a terme pel Port de Tarragona i la Part Baixa de la ciutat fins assolir l’arribada de la prova al Moll de Costa.

                                     Emilio Tizón, guanyador en categoria masculina: 

Emilio Tizón

Circuit Just Tri by freshwave®

El circuit Just Tri by freshwave® ofereix als triatletes participants la possibilitat d’acumular punts a les tres cites del circuit. Aquells inscrits que competeixin en categoria olímpica individual a les proves de Tarragona (25 de maig), Cambrils (9 de juny) i l’Hospitalet de l’Infant (1 de setembre) sumaran punts a la classificació general del circuit Just Tri.

A finals de 2019 se celebrarà una cerimònia d’entrega de premis a l’hotel SB Ciutat de Tarragona on es premiarà els 10 millors triatletes en categoria masculina i femenina, així com el club amb una major participació al circuit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: