La Pobla s'ha de conformar amb un empat al camp del cuer

Empat a 2 entre el FC Martinenc i el CF Pobla de Mafumet en un partit en què els grana van acabar jugant amb deu homes

Imatge del partit disputat diumenge entre el FC Martinenc i el CF Pobla de Mafumet Imatge del partit disputat diumenge entre el FC Martinenc i el CF Pobla de Mafumet FC MARTINENC
Dilluns, 01 abril 2019 08:08

El CF Pobla de Mafumet va empatar a 2, aquest diumenge, a casa del FC Martinenc, el cuer del Grup V de la Tercera Divisió. Després d'uns primers minuts de partit sense un dominador clar, el Martinenc va començar a apropar-se amb perill a la porteria d'Arnau Riera, i al minut 24, després d'una centrada de Peque, Joel va poder posar l'1 a 0 al marcador. A més a més, pocs segons abans del descans, el propi Arnau Riera va veure la targeta vermella directa.

Tot i així, la segona part va començar de manera diferent pels pobletans, ja que Pol Prats, al minut 47, va guanyar l'esquena a la defensa local i va posar l'1 a 1. L'empat però, va durar ben poc, ja que tan sols tres minuts més tard, Villegas va aprofitar un córner local per marcar, i posar el 2 a 1.

Els homes d'Alberto Gallego, sense abaixar els braços en cap moment, van aconseguir l'empat definitiu, gràcies a un gol de Joel, al minut 58. En els últims minuts de partit, molt favorables als pobletans, ho van seguir intentant, però sense aconseguir la remuntada.

L'entrenador del CF Pobla de Mafumet, Alberto Gallego, explicava al finalitzar el partit, que " hem estat marcats per l'expulsió d'Arnau Riera i el fet d'haver jugat amb 10 jugadors tota la segona part". Tot i així, "hem jugat millor a la segona part", ha afirmat.

El CF Pobla de Mafumet suma 42 punts i es manté en la tretzena posició. El proper cap de setmana s'enfrontarà, a casa, a la UE Figueres.