Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Michael Matthews guanya a Vila-seca en un final de "foto finish"

L'avinguda Ramon d'Olzina s'ha omplert d'espectadors per presenciar l'arribada a l'sprint de la penúltima etapa de la "Volta" que confirma el lideratge de Miguel Ángel López

Michael Matthews -a la dreta de la imatge- s'imposa a Bauhaus -al centre- en l'sprint a Vila-seca en un final de "foto finish" Michael Matthews -a la dreta de la imatge- s'imposa a Bauhaus -al centre- en l'sprint a Vila-seca en un final de "foto finish" FOTOS: M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dissabte, 30 Març 2019 18:09

Michael Matthews s'ha imposat "in extremis" en l'arribada a l'sprint a Vila-seca d'aquesta sisena etapa de la 99a Volta Ciclista a Catalunya. L'australià de l'equip Sunweb ha aconseguit passar per davant de Phil Bauhaus (Bahrain Merida), que ha quedat segon, i de Daryl Impey (Mitchelton Scott), tercer, en un final de "foto finish". Es tracta de la segona etapa que guanya Matthews en aquesta edició de la "Volta" i que l'ha servit per fer-se amb el mallot per punts.

Després de l'etapa Valls-Vila-seca, que ha donat el seu tret de sortida aquest migdia des del pavelló Xavier Tondo de la capital de l'Alt Camp, el colombià Miguel Ángel López reafirma el seu mallot de líder de la cursa. El segueixen Adam Yates, a 14s (2n), i Egan A. Bernal, a 17s (3r).

El lliurament de trofeus

El tinent d'alcalde de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, ha estat l'encarregat de lliurar el 'Trofeu Ajuntament' al vencedor de l'etapa, Michael Matthews, mentre que el regidor d'Esports, Francisco Almazán, li ha entregat el 'Trofeu Diputació de Tarragona. El ciclista australià ha celebrat el triomf d'etapa tot obrint una ampolla de cava que després ha dipositat al contenidor de vidre, en presència del gerent d'Ecovidrio a Catalunya.

                   Michael Matthews, el guanyador de l'etapa de Vila-seca, amb el tinent d'alcalde, Pere Segura: 

Segura i Matthews

A continuació, el representant territorial de l'Esport de la Generalitat, Joan Plana, ha lliurat el mallot de líder de la "Volta" a Miguel Ángel López "Superman". El president de La Volta a Catalunya, Rubén Pérez, també ha fet entrega d'un "mini mallot" al ciclista colombià, que aviat serà pare.

                                                                  El president de la "Volta" entrega un mini mallot al líder de la classificació general, Miguel Ángel López, que espera un fill: 

Miguel Ángel López mini mallot

 

Matthews ha tornat a sortir a l'escenari per posar-se el mallot dels punts (regularitat) de la mà de Rubén Peris i d'una artista convidada sorpresa, "La Grossa" de Loteria de Catalunya. Després, el ciclista belga Thomas De Gendt ha rebut el mallot com a líder de la muntanya que li han entregat els representants de Carrefour a Tarragona, Montse Pérez i Jorge González. Finalment, Miguel Ángel López ha torat a sortir per lluir el mallot que l'acredita com a millor jove de la cursa, de la mà del president del Gremi d'Instal·ladors del Baix Camp, Joan Garcia.

L'acte de lliurament dels trofeus ha finalitzat amb l'entrega d'exemplarts del quadre oficial de "La Volta", obra de Neus Martín Royo.

En primer terme, el campió britànic Chris Froome (Sky) conversant amb el líder de la muntanya Thomas De Gendt (Lotto Soudal), a l'arribada a Vila-seca: 

Frome i De Gendt Vila seca

L'aposta de Vila-seca pel turisme esportiu

Pere Segura, tinent d'alcalde de Turisme de Vila-seca, valoraba molt positivament el pas de la "Volta" per Vila-seca. Segura ha destacat tant la vessant esportiva, "amb el foment de l'esport i el prestigi que dona que vingui la Volta", com la de la visualització, "dona una projecció i promoció de la ciutat a través de molts mitjans de comunicació, tenint en compte que som un referent turístic".

El regidor de Turisme ha explicat que el turisme esportiu es troba entre les prioritats de la "segmentació del nostre turisme". En aquest sentit, Segura ha recordat que "existeix el turisme esportiu, el del worldness, el del joc, d'oci, el turisme familiar o el de sol i platja" i ha afegit que tant Vila-seca-La Pineda com la Costa Daurada en el seu conjunt es troba molt ben posicionada en l'oferta de turisme esportiu, una de les solucions a la desestacionalització de la temporada turística.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: