Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Derrota clara del CB Salou davant del Mataró Feimat

El CB Salou cau al pavelló per 54-78 una setmana després de celebrar la permanència

Imatge d'arxiu d'un partit disputat pel CB Salou al Pavelló Municipal d'Esports Imatge d'arxiu d'un partit disputat pel CB Salou al Pavelló Municipal d'Esports ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Març 2019 20:20

El Club Bàsquet Salou rebia aquesta tarda al Pavelló Municipal el Mataró Feimat, un dels equips forts de la categoria, una jornada després d'assolir la permanència matemàtica a la Liga EBA i amb l'objectiu d'acabar el més amunt possible de la taula. 

De bon principi, el Mataró Feimat ha regnat tant a la pista com al marcador, amb un primer quart favorable als visitants (11-22). Al segon parcial, semblava que els de Jesús Muñiz havien reaccionat i aconseguien arribar al descans retallant la diferència (30-41).

Però a la segona part, els mataronins, conscients que les seves aspiracions per esgarrapar una de les places del play off d'ascens passaven per guanyar a Salou, han apretat de valent i s'han acabat emprotant el partit amb claredat (54-78).

Després d'aquesta derrota, el CB Salou es situa setè a la classificació del grup CA de la Liga EBA, amb un balanç de 12 victòries i 10 derrotes. En la propera jornada 23, el Salou es desplaçarà a la pista del Flanigan Calvià, el diumenge 31 de març, a les 12:30h.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: