Les Voltors, a semifinals

Les jugadores del Club Rugby Tarragona s'imposen al Catalunya Central per 31-17 i aconsegueixen classificar-se

Imatge del partit jugat entre Les Voltors i Catalunya Central Imatge del partit jugat entre Les Voltors i Catalunya Central COIA ESCODA
Dimarts, 26 Febrer 2019 08:36

El partit no era un partit qualsevol, era el partit decisiu, el partit que faria que Les Voltors entrin als play-offs o quedin fora de la competició.
Molts nervis, emocions i sobretot concentració. Van entrar al camp disposades a treballar de valent per la victòria. Des del començament del partit van tenir la situació controlada en tot moment.

El joc de les Voltors va ser fluït, demostrant, finalment, altre cop, que eren elles mateixes: les cèl·lules, la línia... i així, fent el que saben fer i, sobretot, passant-s'ho molt bé, van arribar tres assajos als minuts 15, 25 i 39 de la primera part de la mà de Cristina Jorba. S'arribava al descans amb un resultat de 15 a 7.

A la represa, van arribar dues marques més de la Cristina. El conjunt Catalunya Central no va ser fàcil de batre, donant un joc molt constant i una bona presió que va ser l'espurna que va mantindre a to les noies Voltors en tot moment, agressives i penetrants durant els 80 minuts del partit. L'assaig de la Marta Piñana (minut 30 de la segona part) va ser fruit d'una molt bona compenetració i acció d'un equip que un altre cop va demostrar estar molt unit.

S'arribaria al final del partit amb un resultat de 31-17 i la classificació pel conjunt lila.