La Pobla trenca la mala ratxa amb una victòria al camp del Santfeliuenc

Els homes d'Alberto Gallego aconsegueixen tres punts que els allunyen de la zona de descens (2-3)

Imatge del partit disputat ahir entre el Santfeliuenc FC i el CF Pobla de Mafumet Imatge del partit disputat ahir entre el Santfeliuenc FC i el CF Pobla de Mafumet SANTFELIUENC FC
Dilluns, 25 Febrer 2019 07:45

Importantíssima victòria la que ahir va aconseguir el CF Pobla de Mafumet a Les Grases, contra el Santfeliuenc, per 2 a 3. Aquests tres punts serveixen per trencar la mala dinàmica de resultats de les últimes setmanes i els permet allunyar-se de la zona de descens, que ara mateix es troba a 9 punts del filial del Nàstic.

El partit no podia començar de millor manera pels pobletans, ja que al minut 5, Diego posava ja el 0 a 1 en el marcador amb un xut creuat. Els locals, però van seguir lluitant, sense abaixar als braços, fins al minut 31, quan Cissé, va anotar el segon pels d'Alberto Gallego. Quatre minuts més tard. però, lluny de rendir-se, el Santfeliuenc va anotar el gol de l'esperança. Sani va rematar a la xarxa una centrada per banda dreta, superant a Arturo Cordero.

Després de la represa, el Santfeliuenc va intentar fer un empat que hauria canviat el rumb del matx. Romo en dues ocasions, va fer treballar de valent la defensa del CF Pobla de Mafumet. Tot i així, el cop definitiu arribava al minut 62, quan Cissé va aprofitar una concessió defensiva per fer el tercer.

Josele, al minut 86, va aconseguir el segon pels locals, però el partit ja estava sentenciat.

Així doncs, el CF Pobla de Mafumet es manté en la catorzena posició del Grup V de la Tercera Divisió, amb un total de 34 punts. El proper diumenge, s'enfrontarà al FC Vilafranca.