Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Al Calafell se li fa llarg el partit contra el Liceo

Els del Baix Penedès van mantenir l'avantatge fins al minut 42, però els gallecs van remuntar al final del duel (1-3)

Imatge del partit disputat a la primera volta entre el Liceo i el Calafell Imatge del partit disputat a la primera volta entre el Liceo i el Calafell RTV CALAFELL
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 14 Febrer 2019 07:29

El CP Calafell Tot l'Any va plantar cara aquest dimecres davant la visita del Liceo Deportivo, segon classificat de l'OK Lliga. El Calafell es va avançar al minut 12 amb un gol de penal transformat per Roger Martí (1-0) que obria la llauna i donava esperances als locals. El CP Calafell es va mostrar molt competitiu durant tot el primer temps i bona part del segon i va acabar acusant al tram final l'esforç físic i de concentració. 

De fet, els del Baix Penedès van mantenir l'avantatge fins al minut 42, a vuit minuts per acabar el partit (1-1). Però el Liceo va aconseguir empatar gràcies a una diana de David Torres i va posar la directa en el tram final del partit. Carlo Di Benedetto avançava els gallecs al 44' (1-2) i ell mateix mataria el partit a dos minuts del final amb el definitiu 1-3.

Després d'aquesta derrota, el CP Calafell Tot l'Any conserva la novena posició a l'OK Lliga, amb 22 punts, sis per sobre de la zona de descens. 

En la propera jornada, el CP Calafell finalitzarà el seu particular Tourmalet -que ja l'ha enfrontat a Reus i Liceo- el proper 3 de març al Palau Blaugrana, on s'enfrontarà amb el Barça Lassa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: