Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Miró, nou patrocinador principal del Reus Deportiu

Vermuts Miró serà el patrocinador principal del primer equip d’hoquei del Reus Deportiu i apareixerà a la part principal de la samarreta i en la nominació de l’equip

El logo apareixerà a la part principal de la samarreta i en la nominació del primer equip El logo apareixerà a la part principal de la samarreta i en la nominació del primer equip REUS DEPORTIU
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 04 Desembre 2018 16:55

Reus Deportiu Miró ja és una realitat. L'empresa reusenca coneguda arreu del món serà des d'aquest dimarts 4 de desembre el patrocinador principal del Reus Deportiu d'hoquei. La seva imatge apareixerà a la part principal de la samarreta i s'incorpora Miró al nom del primer equip.

La col·laboració entre Vermuts Miró i el Reus Deportiu ve ja d'anys enrere. Les dues entitats tenen una relació estreta des de fa anys, i aquesta nova col·laboració no fa més que confirmar l'excel·lent relació entre Miró i el Reus Deportiu.

Des del Reus Deportiu, s'han mostrat especialment orgullosos d'aquesta col·laboració. Dues entitats centenàries de Reus i dues de les que més projecció internacional tenen de la capital del Baix Camp: "Podríem dir que la sinèrgia entre ambdós era gairebé obligatòria".

El logo de Miró es podrà trobar des d'avui mateix a la part principal de la samarreta del Reus Deportiu. De fet, s'estrenarà en el partit d'aquest mateix dimarts 4 de desembre a les 21h contra el Caldes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: