Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Calafell perd a casa davant d'un Caldes molt potent

El Caldes va demostrar amb una golejada a la pista del CP Calafell Tot l'Any el perquè és l'equip revelació de l'OK Lliga (1-5)

Imatge del partit disputat entre el Calafell i el Caldes, al Club d'Esports del Vendrell Imatge del partit disputat entre el Calafell i el Caldes, al Club d'Esports del Vendrell MARLON CÀTEDRA / CH CALDES
Esports Redacció Infocamp
Dilluns, 26 Novembre 2018 07:52

El Club Patí Calafell va patir ahir una golejada davant del Caldes al Club d'Esports del Vendrell (1-5). Tot i la contundència del resultat, la veritat és que el Calafell va tenir diverses opcions a la primera part per avançar-se en el marcador, en concret, un penal i dues faltes directes que va aturar el porter del Caldes Cesc Campor i que van acabar marcant el signe del partit. De fet, el primer gol del Caldes no va arribar fins al final de la primera part, obra de Pol Galbas (0-1).

Però la segona part es va convertir en un recital de gols per part de l'equip revelació de l'OK Lliga. El Caldes va anar fent més gran la distància gràcies als gols de Roger Acsensi, al 27' (0-2), de Xavi Rovira al 29' (0-3) i de Pol Galbas al 35' (0-4). El gol de l'honor del Calafell el va anotar Gerard Pujol, que va transformar una falta directa al 49' (1-4). En l'últim minut, el quadre visitant encara va poder arrodonir la golejada amb un gol al 49' de Marcos Blanque, que feia pujar el definitiu 1 a 5.

Amb aquesta derrota, el Calafell se situa onzè classificat amb 11 punts. El proper diumenge 2 de desembre, a les 12:30h, el Calafell tornarà a jugar com a local i s'enfrontarà al CP Vic, un equip situat enguany a la part baixa.

Fitxa tècnica:

CP Calafell (1): Serra, Romeu, Palau, Torné i Pujol. A la banqueta: Andreu, Martí, Ferrer, Rodríguez i Lambea.

CH Caldes (5): Campor, Rosa, A. Ascensi, Giménez i R. Ascensi. A la banqueta: Sierra, Blanque, Galbas, Rovira i Ricart

Gols: 0-1, Galbas (23'); 0-2, Rovira (27'); 0-3, Rovira (28'); 0-4, Galbas (35'); 1-4, Pujol (48'); i 1-5, Blanque (49').

Targetes blaves: Gerard Pujol (Calafell) , Rovira (2) (Caldes) i Galbas (Caldes).

Àrbitre: Alberto López i Raúl Burgos

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: