El Reus B suma un punt a Terrassa

El filial roig-i-negre ha aconseguit treure un empat al camp del Terrassa FC, un dels desplaçaments difícils de Tercera Divisió (0-0)

Els jugadors del CF Reus B Cambrils, fent pinya abans del partit contra el Terrassa Els jugadors del CF Reus B Cambrils, fent pinya abans del partit contra el Terrassa CF REUS
Diumenge, 04 Novembre 2018 20:04

El CF Reus B Cambrils ha empatat (0-0) en la seva visita al camp del Terrassa FC. Els roig-i-negres han aconseguit un punt important en un dels camps més complicats de la categoria. Els nois d’Albert Company han mantingut un duel igualat davant el conjunt egarenc. Els locals han tingut la iniciativa del joc però s’han trobat contra un filial molt sòlid en defensa. Daisuke ha estat el primer en posa a provar a Chechu Grana. Al minut 2’ de partit el futbolista asiàtic s’ha plantat sol davant el porter roig-i-negre i el seu xut ha sortit fora. Poc després, Martí Vilà ha obrat una gran internada per la banda esquerra. El lateral ha fet una excel·lent passada de la mort que no ha trobat cap rematador. La pilota s’ha passejat per l’àrea rival sense encert.

A mesura que han avançat els minuts, el Terrassa FC ha anat gaudint de més ocasions com una doble oportunitat que Chechu Grana ha aturat amb solvència. Tot i tenir el control, el CF Reus B Cambrils s’ha mostrat ben ordenat i no ha donat opcions al conjunt rival. A la represa, Jordi Oribe ho ha provat de falta directa al minut 65’ de partit i deu minuts més tard Martó Vilà ha estat a punt de marcar a la sortida d’un córner. Els locals també ho han provat mitjançant Daisuke. En el darrer tram de partit, Albert Company ha donat entrada a Lucas i Pau per Arjona i Fabra.

El CF Reus B Cambrils ha defensat amb dents i ungles l’empat fins arribar al xiulet final de l’àrbitre. Els roig-i-negres sumen un punt i continuen en la ratxa positiva de resultats. El filial se situa a la 14a posició del grup 5 de Tercera Divisió amb 16 punts.

El proper partit dels roig-i-negres tindrà lloc diumenge 11 de novembre a les 17.00 hores davant la UE Llagostera.