Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les entrades del I Trofeu Ciutat de Reus, a la venda a partir de dijous

Els abonats podran accedir gratuïtament a l'Estadi Municipal presentant el carnet d'aquesta temporada mentre que els membres del carnet 'Sóc del Reus' també ho podran fer recollint l'entrada abans del partit

Detall del cartell del partit CF Reus - Girona FC, que es disputarà el 8 d'agost a l'Estadi Municipal Detall del cartell del partit CF Reus - Girona FC, que es disputarà el 8 d'agost a l'Estadi Municipal CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Agost 2018 21:20

Aquest proper dimecres 8 d'agost, a les 20:00 hores, tindrà lloc la primera edició del Trofeu Ciutat de Reus amb la disputa del partit entre el CF Reus Deportiu i el Girona FC. Tots els aficionats que vulguin adquirir una entrada per presenciar el partit en directe, ho podran fer a partir del dijous 2 d'agost a les 10.00 hores a la Botiga del CF Reus, situada al Centre Comercial El Pallol. El preu de les entrades per al públic general serà de 20€ a Gol, 25€ a Lateral, 36€ a Tribuna Baixa i 48€ a Tribuna Alta.

Els abonats podran accedir gratuïtament a l'Estadi Municipal presentant el carnet d'abonament de la temporada 2018/2019 mentre que els membres del carnet 'Sóc del Reus' també ho podran fer tot recollint abans l'entrada del partit.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: