Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

‘Les llàgrimes de Sant Llorenç’, la 13a caminada nocturna organitzada pel CERAP de Riudoms

L’activitat tindrà lloc el divendres 10 d’agost, a les 21:30 hores, a la plaça de l’Església del municipi

Llàgrimes de Sant Llorenç Llàgrimes de Sant Llorenç ARXIU / INFOCAMP
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 02 Agost 2018 17:45

La Secció de Muntanya del Centre d’Estudis Riudomencs ‘Arnau de Palomar’ (CERAP) ha organitzat, amb motiu de la Fira de l’Avellana de Riudoms, la 13a caminada nocturna ‘Fira de l’Avellana – Les llàgrimes de Sant Llorenç’. 

Així doncs, divendres 10 d’agost, a les 21:30 hores, es donarà el tret de sortida de la caminada nocturna. Les inscripcions es faran el mateix dia a partir de les 20:30 hores a la plaça de l’Església de Riudoms, mateix punt on comença la caminada. El recorregut que compta amb un total de 16 quilòmetres passarà per Maspujols, l’Aleixar i Vilaplana i acabarà a la Mussara tot enfilant el camí de les Tosques. Es preveu que els participants triguin aproximadament quatre hores a fer el trajecte i s’aconsella que portin llum, roba adient i un calçat còmode. La caminada inclou un avituallament però seran els propis participants qui hauran de preveure pel seu compte la tornada a Riudoms. 

Les inscripcions inclouen assegurança i un carnet temporal de la FEEC. Aquestes tenen un preu de quatre euros pels socis del CERAP no federats que inclou l’assegurança temporal, de dos euros pels no socis federats i de vuit euros per aquells que no siguin socis i que tampoc estiguin federats. El preu de la inscripció serà gratuït pels socis del CERAP federats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: