Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Espanya s'imposa amb quatre medalles d'or en piragüisme

Triple podi de França en esquí nàutic

Aquest matí s'han disputat les finals de piragüisme al Canal Olímpic de Castelldefels on la delegació espanyola ha destacat amb quatre ors Aquest matí s'han disputat les finals de piragüisme al Canal Olímpic de Castelldefels on la delegació espanyola ha destacat amb quatre ors TARRAGONA 2018
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Juny 2018 16:31

El tercer dia de competició dels Jocs Mediterranis ha començat amb un triple podi francès en esquí nàutic que ha disputat la final en modalitat eslàlom aquest matí a la Marina Port Tàrraco de Tarragona. Camille Poulain-Ferarios ha guanyat l'or, mentre que les seves companyes Manon Costard i Laura Martin, s'han penjat la plata i el bronze, respectivament. França acumula ja cinc ors i 17 medalles en total.

Aquest matí també s'han disputat les finals de piragüisme al Canal Olímpic de Castelldefels on la delegació espanyola ha destacat amb quatre ors.

La disciplina aquàtica K-1 de 200 metres ha obtingut l'or espanyol en les seves categories masculina i femenina per Carlos Garrote i Teresa Portela, respectivament. A més, en la categoria K-1 500 m, Roi Rodriguez s'ha emportat l'or juntament amb els seus companys Marcus Cooper i Rodrigo Germade en la categoria K-2 de també 500 metres. Amb aquestes medalles, Espanya ja acumula sis ors i lidera el rànquing de medalles amb un total de 26.

D'altra banda, avui ha culminat la competició de karate al pavelló de Cambrils. Durant el matí s'han succeït les finals que han donat l'or al macedoni Jakupi Berat, en categoria de -84 k masculina; l'algerià Daikhi Hocine, en categoria de +84 k masculina; i la francesa Nancy Garcia, en categoria de +68 k femenina. Demà aquesta mateixa instal·lació acollirà l'inici de la competició de Judo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: