Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Altafulla acull el primer triatló d’uns Jocs Mediterranis

Els portuguesos Joao Pereira i Melanie Santos s’han endut l’or en categoria masculina i femenina, respectivament

Altafulla ha acollit dissabte al matí el primer triatló que se celebra en el marc d’uns Jocs Mediterranis Altafulla ha acollit dissabte al matí el primer triatló que se celebra en el marc d’uns Jocs Mediterranis TARRAGONA 2018
Esports Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Juny 2018 02:29

Altafulla ha acollit dissabte al matí el primer triatló que se celebra en el marc d’uns Jocs Mediterranis. En categoria masculina hi han participat un total de 21 atletes. Fent bo el pronòstic, el portuguès Joao Pereira ha aconseguit la medalla d’or, mentre que els espanyols Antonio Serrat i Antonio Benito s’han penjat la plata i el bronze, respectivament.

Els triatletes han coincidit en destacar la bona organització de la prova i el marc incomparable que brinda Altafulla als amants d’aquest esport.

Portugal també regna en categoria femenina

En categoria femenina, la també portuguesa Melanie Santos ha aconseguit el primer lloc, seguida de l’espanyola Anna Godoy i de la italiana Federica Parodi, que ha quedat en tercera posició.

La platja i els carrers d’Altafulla s’han omplert de gent que no ha volgut perdre’s una nova competició d’un dels esports que ha arrelat amb força al municipi en els darrers anys.

Marques en categoria masculina:

Joao Pereira: 57:27

Antonio Serrat: 57:44

Antonio Benito: 57:56

Marques en categoria femenina:

Melanie Santos: 1:04:52

Anna Godoy: 1:06:33

Federica Parodi: 1:06:51

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: