Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Pobla de Mafumet serà la seu del Campionat de Catalunya de Boccia

La competició reunirà aquest dissabte els millors esportistes catalans que practiquen aquest esport paralímpic

El Campionat de Catalunya de Boccia se celebra aquest dissabte a la Pobla de Mafumet El Campionat de Catalunya de Boccia se celebra aquest dissabte a la Pobla de Mafumet CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Divendres, 18 Mai 2018 11:51

El pavelló esportiu de la Pobla de Mafumet serà l’escenari, el proper dissabte 19 de maig, del Campionat de Catalunya de Boccia. Fins a 21 esportistes d’arreu de Catalunya es donaran cita en aquesta competició que organitza la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i que per primera vegada se celebrarà a les comarques de Tarragona. Això ha estat possible gràcies a la col•laboració de l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet i l’empresa Dow Chemical Ibérica amb el club esportiu CEPACET de Tarragona.

La competició començarà a les 9:30h i, durant tot el matí, s’hi disputaran diversos partits de diferents categories. Hi participaran set clubs esportius, i s’hi podran veure els millors boccieros catalans, que clouran amb aquesta competició la temporada de la Boccia catalana. En el cas dels esportistes de Tarragona, Rubèn Coch i Adrià Abadia, de l’equip CEPACET-DOW, es jugaran la permanència a Divisió d’Honor, la màxima categoria en modalitat individual d’aquest esport paralímpic.

Aquesta jornada esportiva comptarà amb la col·laboració de les entitats locals de La Pobla de Mafumet, amb especial participació del Club Petanca, així com del grup local de voluntaris actius dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que també posaran el seu gra de sorra per garantir el correcte desenvolupament del Campionat de Catalunya de Boccia.

L’entrada al campionat és lliure durant tot el matí. Aquesta és una bona ocasió de poder gaudir d’un esport paralímpic poc conegut, però que possibilita la participació de jugadors amb alts nivells de discapacitat física. Es tracta d’un esport que es remunta a la Grècia clàssica i que té una semblança amb la petanca, encara que es diferencia en el material, les dimensions del camp i en algunes normes del joc.

Pel que fa a les instal·lacions on es desenvoluparà la competició, el Pavelló municipal de La Pobla està totalment adaptat a les persones amb capacitats diferents, des dels accessos i serveis higiènics recentment reformats, fins a l’accés a la pista de joc. En aquest sentit i amb la celebració d’aquest campionat al seu municipi, l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet posa de manifest una vegada més el seu compromís amb la integració a tots els nivells de les persones amb capacitats diferents.

El club Esportiu CEPACET-DOW de Tarragona és una entitat creada per l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral La Muntanyeta. Actualment compta amb quatre esportistes federats que participen regularment en les competicions catalanes de Boccia.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: