El Figueres deixa la Pobla fora del play-off

Els empurdanesos van remuntar a la segona part el gol de Riad i es van imposar al Municipal (1-2)

Imatge del partit disputat diumenge entre el CF Pobla de Mafumet i la UE Figueres Imatge del partit disputat diumenge entre el CF Pobla de Mafumet i la UE Figueres JOSÉ MARÍA GARCIA/ CF POBLA MAFUMET
Dilluns, 16 abril 2018 08:06

Derrota de La Pobla davant un rival complicat com és la UE Figueres. Tot i que el filial del Nàstic ha sortit al terreny de joc amb moltes ganes de defensar la quarta plaça de la classificació, els homes de Pavón no han sabut plantar-se davant un equip que té, sobretot, veterania i sap perfectament afrontar les situacions de pressió i perill.

Els primers 10 minuts La Pobla ha demostrat que tècnicament era superior als gironins, però poc a poc el rival ha anat posicionant-se i plantant cara. Un gol de Riad al minut 44 i just abans de marxar al vestidor, ha donat cert alè a La Pobla i posava el marcador 1 a 0.

A la segona part un penal a favor del Figueres i que Ferrón ha convertit en gol, ha capgirat el matx i a La Pobla ja li ha costat molt competir i entrar en el partit. El segon gol del Figueres, per part de Bonaventura, ha sentenciat el partit i ha deixat a La Pobla sense els tres punts.

Respecte el partit, el mister Juan Manuel Pavón ha assegurat que “la posició privilegiada a la taula ens ha perjudicat i la pressió de voler fer les coses bé i mantenir la posició ens ha desequilibrat”. Tot i la derrota, l’equip continua treballant dur per continuar entre els quatre primers del Grup V de la Tercera Divisió i seguir creixent. La Pobla ocupa la cinquena posició, amb 54 punts, a tres punts de la zona de play-off, que ara marca el Terrassa amb 57 punts.

Fitxa tècnica

CF Pobla de Mafumet (1): Perales, Pol Valentín, Dani Hernández (Kone 76′), Salva, Roger Figueras, Adrian, Gabriel Vidal, Riad (Pol Blay 57′), Moha, Brugui i Pol Ballesteros (Joel 76′).

UE Figueres (2): Aroca, Cunill, Maik Molist, Bonaventura, Pons (Feixas 76′), Ferrón, Puig (Mercader 32′), Èric Torres, Gil Muntades, Pep i Canal (Romero 11′).

Àrbitre

Yeray Fermosell Pérez (Delegació Barcelona)

Gols:

1-0, Riad 44′; 1-1, Ferrón 65′; 1-2, Bonaventura 72′.

Targetes:

Roger Figueras (24′), Riad (37′) i Adri (89′), Aroca (89′) i Bonaventura (89′)

Partit corresponent a la jornada 34 del Grup V de la Tercera Divisió al Municipal de La Pobla.