Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Valls renovarà el paviment de la piscina coberta del Fornàs

S’instal·laran 800 m2 de paviment antilliscant en un projecte que preveu també millores en portes, vidres i senyalització de la instal·lació

Els regidors Judit Fàbregas i Eduard González han donat a conèixer aquest dimarts els detalls de la intervenció Els regidors Judit Fàbregas i Eduard González han donat a conèixer aquest dimarts els detalls de la intervenció AJUNT. DE VALLS
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 27 Març 2018 11:01

L’Ajuntament de Valls i el Patronat Municipal d’Esports estan ultimant el projecte de millora de les instal·lacions de la piscina coberta del Centre Esportiu Municipal del Fornàs. Es contempla així una renovació important d’un equipament amb 27 anys d’història, en especial amb la substitució de tot el paviment antilliscant i també amb la renovació de portes, vidres i senyalització. El projecte suposarà una inversió aproximada de 80.000 euros i es preveu executar al llarg d’aquest any.

El paviment antilliscant s’instal·larà al voltant de les dues piscines, però també en accessos, el túnel de dutxes i altres dependències. En total, es tracta d’uns 800m2 de nou paviment i l’actuació més important es concentra al voltant de la piscina gran i la piscina petita. En concret, en aquestes dues àrees més humides on cal una major adherència per evitar relliscades dels usuaris es col·locaran 500 m2 de paviment de major rugositat. Als accessos, tant als passadissos com al túnel de dutxes també s’instal·larà paviment antilliscant (200m2), en aquest cas adaptat com a zones que els usuaris utilitzen amb calçat de piscina. També s’ha previst renovar els paviments d’altres espais com els lavabos i el despatx del socorrista.

El projecte contempla altres actuacions de millora. En aquest sentit, s’ha previst la renovació de la senyalització orientativa de la instal·lació, així com la substitució de tancaments, vidres i portes.

Una instal·lació molt utilitzada

La piscina coberta va entrar en servei l’any 1991 i va ser el primer dels equipaments moderns del Fornàs, centre esportiu que progressivament s’ha ampliat amb altres instal·lacions i serveis com el pavelló Xavi Tondo, el gimnàs, la pista d’atletisme, els camps de futbol de gespa o la piscina d’estiu. La piscina coberta continua sent una de les instal·lacions més utilitzades ja que, cada setmana, la utilitzen més de 1.000 infants i joves i més de 200 adults, a més de 150 persones amb necessitats especials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: