Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Reus fitxa Àlex Carbonell

El jugador de 19 anys procedent del Barça B és un migcampista ofensiu

Imatge d'Àlex Carbonell, amb el primer equip del FC. Barcelona, durant la Supercopa de Catalunya 2016 Imatge d'Àlex Carbonell, amb el primer equip del FC. Barcelona, durant la Supercopa de Catalunya 2016 CEDIDA
Esports Redacció Infocamp
Dijous, 27 Juliol 2017 21:22

El CF Reus Deportiu ha arribat a un acord per a la incorporació d'Àlex Carbonell, migcampista ofensiu de 19 anys que arriba procedent del FC Barcelona. Format a les categories inferiors del Barça, es tracta d'una de les perles del planter barcelonista, amb qui ha jugat gairebé tota la vida, passant per pràcticament tot el futbol formatiu del Barça. Carbonell militava actualment al Barça B, amb qui va aconseguir l'ascens a Segona Divisió, i va debutar amb 18 anys amb el primer equip de la mà de Luis Enrique.

A més, el nou jugador roig-i-negre era un habitual en els entrenaments del primer equip blaugrana i compta amb experiència a les categories inferiors de la selecció espanyola. Carbonell signa per tres temporades.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: