Derrota amb bones sensacions

El CF Reus perd l'amistós amb el Vila-real (0-1) en un partit en què les noves incorporacions s'estrenaven davant l'afició

El portuguès Gustavo Ledes ha estat un dels nous jugadors del CF Reus que ha causat més bones sensacions El portuguès Gustavo Ledes ha estat un dels nous jugadors del CF Reus que ha causat més bones sensacions M.ÀNGELS BLADÉ
Esports Josep Cartanyà
Dimecres, 26 Juliol 2017 23:05

L'Estadi Municipal ha estat escenari avui el segon partit de pretemporada davant del Villareal CF, un equip de Primera. Tot i la presència de noms propis del submarí groc com Samu Castillejo, Semdo o Soldado, el públic reusenc tenia la mirada posada en els nous fitxatges i incorporacions del CF Reus. I així ha estat. Jugadors com Gus Ledes, Pablo Iñíguez, Álex Menéndez i Gonzalo Pereira són els que se'ls ha vist més còmodes els minuts sobre el terreny de joc.

A l'inici del partit, el Vila-real ha aprofitat un cert desconcert de l'equip roig-i-negre per marcar el primer i únic gol del matx, obra de Semedo, al minut 10. Però a mesura que avançava el partit, el CF Reus ha anant tocant la pilota, creant joc i, fins i tot, ha disposat d'ocasions per marcar de la mà de David Haro -un dels més actius-, de Miramón -un dels més implacables-, així com una passada de la mort que, al final de la primera part, no han pogut materialitzar ni Pablo Iñíguez ni Edgar Hernández.

Al segon temps, s'han produït la majoria de canvis a les files del conjunt entrenat per Aritz López Garai, que a diferència de l'exentrenador roig-i-negre, Natxo González, no s'ha assegut ni un instant a la banqueta. Els groguets han apretat més a la segona part i han posat a prova la concentració de la defensa reusenca, que ha sabut posar a ratlla als jugadors de Fran Escribà. I, encara que ha costat més esforç generar perill a l'àrea visitant, el CF Reus també hauria pogut marcar a les acaballes del partit, concretament al minut 87', gràcies a un xut potent exterior de Ricardo Vaz que no ha entrat per ben poc.

Una victòria a casa de l'Ascó i una derrota amb bon regust de boca a l'Estadi davant de tot un Vila-real és el curt balanç de l'inici de la temporada roig-i-negre. Encara queda molta feina per fer i camí per recórrer. El pròxim partit de pretemporada que es podrà veure a l'Estadi serà, el 12 d'agost, contra el Girona CF, equip que enguany debutarà a la màxima categoria.