Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El CF Reus rep el Villarreal CF en el segon amistós de pretemporada

Els abonats del club i els membres del carnet 'Sóc del Reus', podran accedir gratuïtament a l'Estadi, així com els integrants del futbol base

Els abonats del club i els membres del carnet 'Sóc del Reus' podran accedir gratuïtament a l'Estadi Municipal Els abonats del club i els membres del carnet 'Sóc del Reus' podran accedir gratuïtament a l'Estadi Municipal CF REUS
Esports Redacció Infocamp
Dimarts, 25 Juliol 2017 19:32

52 dies després, torna el futbol a l'Estadi. Aquest dimecres, 26 de juliol, a partir de les 20.00 hores, el CF Reus Deportiu rep la visita del Villarreal CF, en el que serà el segon amistós de pretemporada de l'equip entrenat per Aritz López Garai. Després de vèncer el FC Ascó (0-1) en el primer test d'aquest estiu, els roig-i-negres continuen preparant l'inici de la temporada oficial amb un duel de màxima exigència contra un equip de Primera Divisió.

Més enllà de l'al·licient de veure un dels equips més potents de la màxima categoria del futbol estatal, el duel contra el conjunt de La Plana serà una bona oportunitat perquè l'afició reusenca vegi per primera vegada el CF Reus d'Aritz López Garai i les noves incorporacions realitzades aquest estiu.

Els abonats i membres del carnet 'Sóc del Reus' podran accedir gratuïtament a l'Estadi per presenciar el partit, mentre que els preus generals per veure el duel contra el Villarreal CF seran de 20€ a Gol, 25€ a Lateral, 36€ a Tribuna Baixa i 48€ a Tribuna Alta.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: